Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért tették ilyen magasra a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tették ilyen magasra a mércét az átlagos vagy az alatti nők is? Minek köszönhető ez?

Figyelt kérdés
Lassan már a magukra alig adó csúnyácska nők is csak a menő és jóképű férfiakkal hajlandóak szóba állni.
2017. aug. 5. 20:39
 1/9 anonim ***** válasza:
6%
Ma írtam, mert a srácok dugni akarnak és ha a nekik tetsző nőknél nem jutnak pinához, akkor lejjebb keresgélnek a csúnya lányok között és így ők is azt hiszik, hogy megtehetik, hogy elszálljanak maguktól, mert látják, hogy ő utánuk is futnak legalább 10-en, akik megakarják dugni. Szóval ocsmány és igénytelen nők is a föld felett járnak ez van.
2017. aug. 5. 20:41
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Attól, hogy te csúnyának látod, másnak még simán lehet szép.
2017. aug. 5. 20:42
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
És? Max. egyedül maradnak. Neked attól semmi bajod nem lesz.
2017. aug. 5. 20:58
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Egyébként te nem látod naponta a "ha kövér munkanélküli vagyok, és nem akarok változni, hogy lehet 10-es csajom?" kérdéseket?
2017. aug. 5. 20:59
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Azert valasztunk azt, akit csak akarunk, mert nalatok meg alacsony a merce.
2017. aug. 5. 21:16
 6/9 anonim ***** válasza:
34%

Nagy a férfitöbblet, Kérdező, és ha még egy átlag csajra is 50-100 pasas ír rá, simán megteheti hogy megnőjön az arca és felrakja jó magasra a lécet, hogy a Mr. Tökéletesen kívül senki ne tudja megugrani.

Őket látjuk majd 30 év múlva egy kétszobás kis kunyhóban Cirmivel, Nyávival meg ötven másik macskával.

2017. aug. 5. 21:59
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki olyat keres, amilyet akar. Ha meg is kapja, akkor nincs is olyan magasan a léc, ha nem kapja meg, akkor meg olyan mindegy, max. egyedül marad, és?
2017. aug. 5. 23:32
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Úgy,hogy egy nő ha akar,futhat be karriert,ha csak nem egy fosabb féltekéjére nem születik a világnak.Egy nő előbb éri be azzal,hogy tegyük fel,élő partner helyett szexuális segédeszközöket használna csak és eltartani se kell már őt.
2017. aug. 6. 01:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Átlagos vagyok,és beérem az átlag pasikkal.Talán mert van önismeretem.Nem úgy,mint a környezetemben sok pasinak,akik non-stop egy húszassal fiatalabb,dekoratìv kislányokra csorgatják a nyálukat.Úgy,hogy ők gyakorlatilag negyven éves szűzek,dagadtak,rusnyák,egyebek.Nem tudom,miről beszélünk akkor.
2017. aug. 6. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!