Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem úgy, hogy házasság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy, hogy házasság után megáll az élet?

Figyelt kérdés

Több éves kapcsolat után jövő héten lesz az esküvőnk. Örülök neki, hiszen már tavaly előtt óta erre készülünk, gyűjtögetünk, mostanra önerőből sikerült egy szűk családira meg egy két hetes nászútra összegyűjteni.

Mégis az utóbbi néhány napban úgy érzem, én innentől már lehúzhatom a rolót, ´férjes asszony´, holott évek óta együtt élünk, csak épp nem volt papír róla.

Állandóan olyanok jutnak az eszembe, hogy én már nem leszek többet gyerek, tini se, fiatal se...Soha nem lesz már belém szerelmes senki, soha nem lesz randim, kb lassan megszűnök nő lenni. Jönnek a gyerekek idővel...

Voltak kapcsolataim korábban is, nem csak a párommal feküdtem le, nem arról van szó, hogy nem éltem volna ki magam, vagy ilyesmi. Nem akarok mással járni, mással lefeküdni meg aztán pláne nem tudnék.

Néha nézem a tükörben, vajon öregszem-e, de még mindig 18-20nak nézek ki, tehát még van pár fiatal évem.

A párom felvetette, hogy esküvő után belefoghatnánk a gyerekvállalásba, de én még nem akarok, előbb az egyetem legyen meg.

Anyukám 50 elmúlt, még mindig gyönyörű nő, 10-15 évet letagadhat. Szerinte ez nálam csak ilyen ideiglenes krízis, hamar elmúlik,ő máig nem érzi magát öregnek.

De mi van, ha nem?

23l

2017. aug. 3. 21:24
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Nem tudom, már tizenévesen is öregnek éreztem magam néha, a külsőmre meg hiú vagyok (na, ezért nem lesz belőlem igénytelen banya)

Nem azt mondom, hogy az hiányzik, hogy nem lesz ténylegesen több randim, hiszen lehet, szinglin se lenne, és vénlány maradnék, fene tudja.

Hanem tudatosítani a tényt, hogy nem lehet, nem lehetséges, egész biztosan nem lesz már.

2017. aug. 3. 21:57
 12/18 A kérdező kommentje:
Hanem min kéne akkor gondolkodjak?
2017. aug. 3. 21:59
 13/18 anonim ***** válasza:
42%

És be is bizonyosodott, hogy mennyire éretlen vagy még mindenre.

"Nem azt mondom, hogy az hiányzik, hogy nem lesz ténylegesen több randim, hiszen lehet, szinglin se lenne, és vénlány maradnék, fene tudja.

Hanem tudatosítani a tényt, hogy nem lehet, nem lehetséges, egész biztosan nem lesz már."

:D :D :D No komment, bocsi, ezen csak röhögök!

"Hanem min kéne akkor gondolkodjak?"

Foglalkozz önismerettel, sportolj, tanulj főzni, tanulj nyelveket, jógázz, olvass könyveket, gondolkodj pozitívan, tanulj meg varrni..stb.

Ne fantáziálj nem létező dolgokról, ez a te bajod, hogy túl sok értelmetlen felesleges dolgon agyalsz, teletömöd az agyad minden sz..r negatívval.

2017. aug. 3. 22:01
 14/18 anonim ***** válasza:
80%

Ugye tudod, hogy ez a lehuzhatod a rolot szoveg butasag? ez epp olyan,mikor ugy erzed, a 20,30,40. szulinapod utan megall az elet, aztan azt veszed eszre, hogy a szulinap elmult, es semmi se valtozott. Epp most kezdodik a kozos eletetek! miert ne lennenek jo pillanataitok ez utan is? ezutan is ugyanugy elitek a mindennapokat, a hazassaggal gyakorlatilag nem valtozik semmi, csupan lesz egy eros kotelek koztetek, de az nem azt jelenti, hogy nem mehetsz el szorakozni, bulizni, moziba, kirandulni, baratnokkel trecselni, nem csinalhatsz fiatalos orult dolgokat ! 100 eve meg ez volt, 16 evesen ferjhez mentek, utana mar nem tancoltak a mulatsagon, csak ultek a sarokban a tobbi ferjes asszony kozott, barna vagy feketd ruhaban, semmi szin, semmi elet, de ma mar nem ez van!

Szerintem ez csak eskuvo elotti panik, elmulik, mihelyst tapasztalod hogy semmi se valtozik a gyakorlatban ezutan sem.

Ez a soha nem lesz beled szerelmes senki - igyekezzetek fenntartani a langot, egy eveken tarto hosszu kapcsolat mely es biztos alapon allo erzelmekkel sokkal ertekesebb, mint holmi ujabb s ujabb ketes kimenetelu szerelmek, nemde? van aki 30-40 evesen se talalja a parjat, pedig legszivesebben cseszne a ranfikra, meg sz ujabb szerelemre amit aztan megint csalodas kovet...ebbe belegondoltal?

Randizni pedig a ferjeddel is randizhatsz, baratnomek evek ota egyutt elnek, es neha megis elmennek randira egymassal.

Kezeld lazabban a dolgokat, es sok boldogsagot!

2017. aug. 3. 22:02
 15/18 A kérdező kommentje:

13, ki mondta, hogy nem utazok, nem olvasok, nem művelődök, nem tanulok? Azt hiszem, nem én vagyok az, akin röhögni kell

14, Köszi, úgy érzem, neked konkrétan átjött, mire gondolok :)

Remélem, mire lecseng ez a dili, elutazunk kettesben végre, és sikerül felfrissülnöm lelkileg, mert most másból sem áll az éltünk, csak ´dolgozik-szervez-alszik´, csak este látjuk egymást. (ma is nélküle metünk kirándulni az öccséékkel, mert nincs egy szabadnapja se)

2017. aug. 3. 22:10
 16/18 anonim ***** válasza:
52%
De ha együtt éltek mi változna? Nyilván ha együtt éltél valakivel, már onnét nem volt mással randi, nem elkalandozás, az már elköteleződés. Nem fog változni sem, lemegy az a nap is, és ugyan úgy megy minden tovább, mintha nem írtatok volna alá semmit. Ha meg nem működik elváltok és újra lehet randi. Semmi nem más, csak a jogirész.
2017. aug. 4. 10:19
 17/18 anonim ***** válasza:

Túlpörögtél a hercehurca miatt és most megzuhantál. Nomeg hát a változás: életed egyik korszaka lezárult.

No para!

Épp most indul egy új, másik korszak. Hajrá! :)

2017. aug. 4. 14:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Egyrészt normális, hogy pánikolsz, sokan szoktak, másrészt, ha ez nem változik, ott hamarosan válás lesz.

Megszűnsz nő lenni? MERT? Eddig is együtt éltetek, nem dughattál "legálisan" bárkivel, nem rndizhattál, hisz ott volt a párod, nő vagy mellette... most annyi változik, hogy kaptok róla egy papírt aztán ennyi.

Meg macerásabb lesz szétmenni, ha arra kerül a sor és kötitek az ebet a karóhoz.

2017. aug. 7. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!