Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi leadja az igényeit külső terén, akkor ő most önbizalom hiányos vagy igénytelen?
17:38
"Te se mész el az Operabálba"
Azért nem megyek el mert nem köt le a müfaj,pedig megtehetném.
ma 17:39
Tegyük fel nem adom le az igényeimet,de a kérdés akkor az hogy mégis meddig várják az igazira?
Teljesen erről van szó, ahogy a 13-as válaszoló írja.
Én is olyan pasit szerettem volna, aki nem dohányzik, nem iszik alkoholt, sportol, nagyon fontos számára az egészséges életmód, őszintén lehet vele bármiről és bármikor beszélgetni, önmagam lehet mellette, tisztelni fog, hűséges..stb.
És sikerült olyan pasit találnom, akire ez igaz, 4 és fél éve vagyunk együtt. És nem adtam lejjebb az igényeimből.
Te mit teszel azért, hogy olyan párod legyen, akit szeretnél?
Egyáltalán, tisztában vagy azzal, hogy milyen külső és belső tulajdonságokkal rendelkező párt szeretnél magadnak?
ma 18:04
Én csak azt várom el egy nőtől, amit én is nyújtani tudok. Ez kedvesség, őszinteség, bizalom, hűség, tisztelet, szeretet. De nem várom el, hogy nagy melle, agyon sminkelt arca és luxus kérója, diplomája, meg sok pénze legyen, ezek nálam nem elvárt dolgok. Nekem se lesz soha diplomám, egész életemben szegény leszek, meg nincs luxus házam, meg nem vagyok jóképű, szóval nem várom el egy nőtől, hogy top modell külsővel rendelkezzen és szüleitől külön éljen és diplomás és gazdag legyen.
ma 19:18
nem érdekelnek toppmodel csajok
Megalkuvó és kapcsolatfüggő
SZVSZ egy minőségi egyedüllét többet ér egy szar "ló nincs, jó a szamár is" kapcsolatnál. Erre idővel majd magad is rájössz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!