Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedett ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedett ilyen undorítóan?

Figyelt kérdés

Volt egy srác, akivel egy ideig kerülgettük egymást, aztán végül összejöttünk, de csak rövid időre.

Utolsó nap felhívott, hogy találkozzunk, szakított velem, és közölte, mi tulajdonképpen nem is jártunk, sose járna egy ilyennel. És elkezdte pontokba szedni külsőmet, hogy mi minden csúnya rajtam szerinte (hogy szőke a hajam, hogy zöldeskék a szemem, hogy babaarcom van), majd összefoglalta, ezeket ő külön külön is utálja, hát még egyben.

Amikor együtt voltunk, jelét se mutatta, hogy csúnyának tartana, sőt, folyton megkaptam, milyen szép dús ajkaim, jó alakom van...

A végén még hozzátette, velem lefeküdni is hiba volt akkor egyszer (amugy meg igazából jóval többször, de már inkább magának is letagadta), és sajnál engem.

Mi visz rá valakit, hogy ilyen legyen?

2017. aug. 3. 10:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Nálad nincs rendben valami, ezek után csodálkozol, hogy így viselkedett?

Bocs, de visszavonom, amit írtam. A srácnak adok igazat!

2017. aug. 3. 10:58
 12/19 A kérdező kommentje:

11. Már bocs, de kifejtenéd?

Előadta a fentieket, szakított, letiltottam, mi mást kellett volna tegyek?

Vagy mi nem egyértelm?

2017. aug. 3. 11:03
 13/19 A kérdező kommentje:

Hónapokkal, majdnem egy évvel azután, hogy előadta a fentieket, kezdett másoknál érdeklődni utánam, és látott meg az utcán, amikor is ignoráltam, nem tudom érthetőbben leírni.

Szóval én most hol hibáztam? Mégis, hogy kellett volna viselkedjek vele?

2017. aug. 3. 11:10
 14/19 anonim ***** válasza:

Tényleg nem ismerlek, megbántani sem akarlak!

De, nekem nagyon ellentmondásosnak tűnsz.

Szerintem (lehet akaratodon kívül), de megbánthattad a srácot. Mivel, te úgy gondoltad csak szexre akar, lekezelően viselkedhettél vele vagy ilyesmi, amin ő megsértődött és ezzel a gyerekes módszerrel próbálta megőrizni a maradék önbecsülését, hogy megaláz téged.

Lehet, hogy nem bántottad meg, lehet, hogy igen, de nem gondolnám, hogy csak a srác lehet a hibás.

Ha a srác tényleg egy p*cs lenne, akkor nem érdeklődött volna a barátaidnál felőled.

De, ez csak az én véleményem és nem bántásnak szántam.

2017. aug. 3. 11:14
 15/19 A kérdező kommentje:
Akkor kezdtem azt gondolni, hogy na, ez is biztos csak szexet akart, amikor ilyen utálatos módon közölte a véleményét. Szakítani lehet kulturáltan is, vagy legalább szidhatta volna a jellememem, nem a külsőm, de arra nem mondott egy szót se.
2017. aug. 3. 11:18
 16/19 anonim ***** válasza:
61%

Látogassuk meg, nekitűzlek a falnak az orra előtt, lássa, miből marad ki. ;)

Köhm, mármint, biztos valami ronda liba jobban bejött neki, vagy nemtom. A lényeg, hogy ne magad próbáld okolni,tudatosuljon benned, hogy egy gyökér páwa a pali, és lépj tovább. :D

2017. aug. 3. 13:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Ne okold magad. Függetlenül attól, hogy mi történt, nem volt képes kulturáltan közvetíteni a problémáját. Akinek ez ennyire nem megy, az egy éretlen gyökér. Ne foglalkozz vele.
2017. aug. 3. 13:18
 18/19 anonim ***** válasza:
Vannak hülyék. Nem kell őket megérteni.
2017. aug. 3. 17:05
 19/19 anonim ***** válasza:

Talán csak szexre kellettél,és kellett egy indok,amivel leépíthet.Az ilyen ember messze van a férfitől.Nem vesztettél vele sokat.

Egyébként volt dolgom ilyennel,kritizálással és sértegetéssel zárta le a dolgokat.Kellett neki valami,amivel megindokolja a saját patkány mivoltát.

2017. aug. 3. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!