Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek buktam ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek buktam ezt a pasit? Mit csináljak vele? (hosszú)

Figyelt kérdés

A "közös múltunk" annyi, hogy a munkahelyemen párszor találkoztunk, együtt lifteztünk stb csak akkor még nem tudta, hogy ki vagyok. Most júli 23-a óta vagyunk ismerősök FB-n, de már 24-én is szeretett volna személyesen találkozni. Kb ugyan azt csinálta, mint amit itt is szoktam olvasni, hogy pár sort ír, és mihamarább személyes találkozóra hív. Jó mondjuk személyesen jobb is, de ez a rögtön kicsit talán túlzás.

Olyanokat írogatott, hogy tetszem neki, meg szimpatikusnak gondol, meg mondta, hogy az ő dolga lesz megnyugtatni(elég stresszes az életem mostanában).

Végül 27-ére hoztuk össze a személyes találkozót, de ott is csak annyi volt, hogy sztorizgattunk, meg próbáltam érdeklődni a szokásos dolgok felől. Közben ittunk 2 sört meg 2 felest, de ettől csak felszabadultabb lettem. A pasi annyira gyönyörű volt élőben, hogy alig bírtam levenni róla a szemem. Többször volt olyan, hogy cigizett és lehamuzta magát bennem meg volt egy kényszer, hogy leseperjem róla a hamut. Aztán mikor indultunk haza megfogta a kezem, a villamos megállóban megcsókolt és alig akart elengedni.

Legközelebb 28-án találkoztunk, de akkor nála volt a randi. Meg történt az is aminek meg kellett történnie.

Ezt követő napokban leginkább dolgozott. Volt, hogy kérdeztem érdekli-e a beosztásom és mondta, hogy persze, meg így jobban tudjuk egyeztetni a talikat.

Aztán úgy volt, hogy a mostani vasárnap és/vagy hétfőn is szerettünk volna találkozni, de mivel későn ért haza melóból, így offoltuk. Kedden úgy volt, hogy szabadnapos lesz, de mégis volt melója és akkor már semmit se írt(meg azóta se).

Teljesen bepánikoltam és gyártom az összeesküvés elméleteket, hogy miért nem jelentkezik.

Már eszembe jutott, hogy lehet nem kellett volna a lakásán találkozni, de hát már csak nem a szex volt a baj. Annyi fura történet van a környezetemben pl kollégám férje szexkapcsolatból "származik", az exemmel 1 évig voltam együtt, úgy, hogy semmi ilyesmi nem volt, mert merevedési zavara volt, nekem meg más dolgom volt és ezen már nem tudtam idegeskedni és inkább elfogadtam a helyzetet. Itt is van egy csomó történet, ahol a 2. randin szexeltek a felek, azt mit se számított(főleg, ha mindkét fél akarja).

Mikor találkoztunk akkor nem tűnt komolytalannak, de ezek után már nem tudom mit higgyek.

Azt még megértem, hogy a munkája miatt nem tud állandóan írni, de este legalább lefekvés előtt egy jó éjt vagy valami szerintem bele kéne férnie az idejébe, ha érdeklem még egyáltalán. Meg ha eddig tudott, akkor most miért nem tud írni. Én meg nem szeretnék pióca módjára rácsimpaszkodni.

Az is lehet, hogy röhög a markában, hogy sikerült beetetni(egyébként 25-27 évesek vagyunk).

A harmadik randin szerettem volna megkérdezni tőle, hogy mégis mi a célja kettőnkkel, hogy ne áltassam magam feleslegesen, de ebből a harmadik találkozásból se biztos, hogy lesz bármi is.

2017. aug. 2. 16:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%
Igen ,lépj tovább,holnapután a második randin feküdhetsz is alá a következőnek :) Azért ezt is hívogasd még és nyújts neki bónusz szolgáltatást hátha meggondolja magát és mégis szüksége lesz egy cselédre.
2017. aug. 2. 17:32
 12/19 anonim ***** válasza:
Csak meg akart kapni,és összejött neki.Már nem vagy érdekes.Kipipált a kis listáján,megy tovább.Még ráír a cégtől pár irodista kislányra,talán még a büfésre meg a hulladékkezelőre is faszbúkon.Aztán végül kiköt valami dekoratív,de ostoba kis qrva mellett...Te meg keress mást!
2017. aug. 2. 19:01
 13/19 anonim ***** válasza:

azert ha meg lesz valami fordulat a sztoriban ird le legyszi, kivancsi vagyok..

egyebkent en a helyedben 1-2 napon belul rairnek, hogy mi a helyzet, ennyi volt?

2017. aug. 2. 21:34
 14/19 A kérdező kommentje:
Én nem merek rá írni. Így is kellemetlen már ez a helyzet. Meg ha eddig nem jelentkezett valószínű nem is fog.
2017. aug. 3. 07:41
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se keresd már, valószínü részéről ennyi volt a dolog. Lehet már a "következő projekten dolgozik".

Mondanám, hogy hiba volt 2. randin alá feküdni, de inkább csak egy link alakot fogtál ki, vagy mégsem fogtad meg annyira mint várta.

Mi anno a férjemmel már az első randin lefeküdtünk. Bár mi már jobban ismertük egymást a munkahelyünkről, sokat beszélgettünk munkán kívül is, de kifejezett randi az volt az első. Nálunk meg kifejezetten ő volt az, aki utána szorgalmazta hogy tisztázzuk mi is van köztünk meg mit akarunk a másiktól, mert ő laza kapcsolatba nem akar bele menni. Na hát azóta eltelt 10 év, házasság, 3 gyerek, még mindig szeretjük egymást.

Szóval tény, hogy van ilyen is, ettől füghetlenül neked lehet hiba volt ilyen hamar megadnod magad, vagy csak tényleg pont egy olyat fogtál ki, akinek csak arra kell egy nő. Lehet hogyha a 10. randiig vársz, akkor is ez lett volna. Mindegy, lépj túl rajta, és legközelebb okosabban.

2017. aug. 3. 11:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Édes Istenem, már az elején látszott, hogy csak megakar dugni. Ebből a büdös életben nem lesz normális kapcsolat. Lehet néha még felbukkan, ha nincs jobb, Te is jó leszel egy dugásra. Belefogsz menni, mert ezt is elhitted. Az első két bekezdés, ahogy leírtad az ultra gáz, tök rossz duma, dumák, ott már világít,hogy dugni akarok, mert jobb dolgom nincs. A két sör, meg két feles, első elvileg komoly randin, na az sem semmi.
2017. aug. 3. 13:40
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem, nem lehet betudni annak, a gyorsaságát, hogy pasi. Most majd a munkahelyi numerák striguláit húzza tovább és Te is egy leszel. Majd ne csodálkozz melóból egyre többen bejelölnek, mert tudják, hogy hamar kapható vagy és ostoba mert a legszarabb dumát is beveszed.
2017. aug. 3. 13:48
 18/19 A kérdező kommentje:
Effektíve nem dolgozunk együtt. Mármint ő csak párszor járt arra, ahol én dolgozom, de ő már tök más helyen van(hál istennek). Ezek után meg valószínűleg nem lesz ettől több. Legalábbis remélem nem leszek még egyszer(meg legközelebbi ilyen helyzetben) hülye :D
2017. aug. 3. 15:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha mégis keresne, akkor találkozz vele, de csak valami program keretében, mozi, séta vagy akármi, ne a lakására menj megint dugni. De ha eddig nem keresett, akkor valószinüleg távol áll tőle a komolyabb kapcsolat kialakítása, lehet inkább csak egy újabb kört akarna.
2017. aug. 3. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!