Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ő vajon többre gondol, mint barátság, vagy csak én képzelem bele? (kicsit hosszú)
Sziasztok!
Van egy srác, igazából az egyetlen fiú barátom, és az utóbbi időben tanácstalan vagyok vele kapcsolatban. Mindketten a húszas éveink elején járunk, már 5 éve ismerjük egymást, ismerjük egymás családját is (pl. a húgának én vagyok a bérmaszülője), és kicsit későn érő típusok vagyunk, egyikünknek sem volt még kapcsolata. Úgy gondolom, hogy eddig tényleg tiszta barátság volt, még gyerekként ismerkedtünk meg, habár a szó szoros értelmében már azért nem voltunk azok, de legalábbis én nem gondoltam többre. Az utóbbi pár hónapban azt vettem észre, hogy mélyebb lett a barátságunk, egyre többet találkozunk, és a barát/barátnő kérdés és problémák egyre gyakrabban jönnek szóba.
Szóval, amik a bogarat ültették a fülembe, hogy vannak ilyen megjegyzései, amelyeket nem tudok hova tenni. Már többször is elmondta, hogy sosem lehet tudni, hogy lesz-e köztünk valami, amíg valamelyikünk meg nem házasodik. Egyik este beültünk beszélgetni és iszogatni, és a környéken latin zene szólt, és én megjegyeztem, hogy majd szeretnék a leendő barátommal megtanulni táncolni, ő meg rávágta, hogy hát itt vagyok, illetve, akkor még sétálgattunk a belvárosba és mondta, hogy milyen jó randi helyszín, ahol lakunk. Legutóbb pedig azzal jött, hogy ő hogy fog barátnőt találni, a másik mondata meg az volt, hogy őt amúgy untatják a lányok, valamint bennem bízik a legjobban, meg én mindent tudok róla. Amúgy nem lenne nehéz dolga, hogy találjon valakit szerintem. Mondtam neki, hogy én nem értem, hogy miért nem untatom az ő szóhasználatával élve, és miért barátkozunk, de erre csak legyintett. Ő egyébként egy nagyon intelligens ember, nagyon tájékozott és szerteágazó az érdeklődési köre. Illetve mindig ő akar fizetni, és általában sajnos sikerül is, de én ettől zavarban vagyok, a páromtól sem várnám el, nemhogy egy baráttól, attól mert ő a fiú. De semmilyen intimitás nincs a kapcsolatunkban csak ártatlan puszi, vagyis nem próbálkozik, amiből tényleg azt gondolhatnám, hogy ő most többet szeretne.
Szóval nem tudom most hova tenni, de lehet csak én fújom fel a dolgokat, ti mit gondoltok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!