Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy helyes pasinak kevésbé szép barátnője van, akkor ő most igénytelen?
ma 00:16
igaz
7-es:
Te nem értetted meg azt, amit leírtam.
Nyilván nem egyformán szép mindenki, ez nem vitatéma.
Az sem, hogy egy a legtöbb ember által csúnyának tartott nő (pl. Susan Boyle) és egy szintén a legtöbb ember által szépnek tartott nő (pl. Jennifer Love Hewitt) között óriási különbség van.
Nem is értem, hogy ezeket hogyan keverhetted ide, miért ezt reagáltad a válaszomra.
Nyilván ha arról a bizonyos, nem exakt skála két végéről hozunk fel példákat, akkor jó eséllyel a többség (vagy akár mindenki) ugyan úgy szépnek vagy éppen csúnyának tartja az adott példákat.
De a kettő között átmenetek vannak, ez nem egy fekete/fehér kérdés, rengeteg a szürke árnyalat.
Az én esetembe arról volt szó, hogy sokak szemében én jobban néztem ki, mint a barátnőm, pedig nem vagyok jóképű.
Ha ezekkel az idióta pontokkal kéne leírni, akkor én kb. egy 6-7-es férfi lehetek a többség szerint.
Ehhez képest, szintén a többség szerint, a barátnőm meg mondjuk 5-6-os lehetett, miközben én simán 8-9-esnek láttam, a legszebb nőnek, akivel valaha dolgom volt, mert megfogott benne valami, megláttam benne valamit és szerettem.
Ahogy elmúlt a rózsaszín köd, ill. levettem a rózsaszín szemüvegemet (milyen szép hasonlatok), már én is "reálisabban" látom, már nem mondanám 8-9-nek, de valamiért még mindig tetszik, mint a többségnek.
6-os voltam.
Bocs, kimaradt egy szó, ill. egy megjegyzés:
"de valamiért még mindig JOBBAN tetszik, mint a többségnek."
És ez igénytelenség, ez a szubjektivitás, az hogy nem vagyunk egyformák, nem egyezik meg az ízlésünk.
Na, még korán van ezek szerint :)
Megint kimaradt egy szó:
"És ez NEM igénytelenség, ez a szubjektivitás, az hogy nem vagyunk egyformák, nem egyezik meg az ízlésünk."
Kösz a privátot, de nem szoktam válaszolni ilyenekre.
És igen, nyilván van olyan férfi aki az általad rondának tartott nőt szereti és tetszik neki. Mit nem lehet ezen felfogni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!