Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok? Még soha sem éreztem ilyet.
1é éves vagyok és azt hiszem beleszerettem egy lányba.még soha sem éreztem ilyet.ha szembe jön velem ideges leszek,remegni kezd a kezem,a szívem elkezd nagyon dobogni.ha vele beszélek mindig dadogok és nem tudok mellette feloldódni.egyszerűen imádom.és minden percben megölelném,megcsókolnám.és az utcán is mindig csak a lányokat nézem meg.meg amikor kicsit voltam emlékszem mindig csak lánybarbikat akartam és csak azokkal játszottam...:Dés amikor ilyen 8-9 éves voltam még nem is gondolkodtam azon hogy ha majd barátom lesz milyen lesz.és ha volt egy éppen kedvenc énekesnőm mindig azt néztem hogy milyen gyönyörő stb.és ha belegondolok nem is érezném annyira elfogadhatatlannak hogy lányokhoz vonzódom.de már annyiszor olvastam hogy szinte mindenkinek van egy ilyen korszaka.és hogy ebből úgy mond "kinövünk" majd úgyis.de hát nem tudom.olyan fura ez.és amit már az elején leírtam a lányról.egyszerűen imádom és még soha nem éreztem ilyet.és nemtudom elfelejteni.szerintetek leszbikus vayok?vagy csak a hormonok és majd kinövöm ezt az egészet?veletek is volt már ilyen?kort is létszi.
15/L
utolsó vagyok 16:57
engem is érdekelt oviban a gyerekszerelem, meg futottam a fiúk után, de ezzel nem mindenki van így, és ettől még nem lesz leszbi
volt már ilyen, sőt még mostanában is van néha.de van aki nem növi ki de nincs avval semmi baj ha valaki az ellenkező nemet szereti.nemtom mért ítélik el sokan őket-_-"
14/L
18:20-Nem bolond-.-"
És figyelj ez nem jelenti még azt,hogy leszbikus vagy,de ha mégis a továbbiakban ugy alakul.Ne izgulj.Nem szégyen.
És szerintem az a lényeg,hogy boldogok legyünk,az már mellékes hogy lánnyal vagy fiúval.Ha ez a boldogság neked Lánnyal jön össze.Az telejesen elfogadható.:)
15/L
Mindenki azt mondja, hogy majdcsak kinövöd, meg csak egy múló dolog és majd az idő eldönti... én nem ezt fogom:D
Úgy érzed, hogy az vagy?
Ha igen, akkor még mindig nem biztos, hogy leszbikus vagy, lehetsz biszexuális is, a biztos az, hogy ezt nem fogod kinőni. Ha teljesen heteroszexuális lennél, akkor nem is gondolkodnál olyanokon, hogy "lehet, hogy szerelmes vagyok egy lányba". Ha viszont leszbikus vagy, akkor azt érzed, mert hiszen a heteroszexuális férfiak sem próbálják ki férfival, hogy tudják, tényleg a nőket szeretik és ugyan így a heteró nőkkel, ezért neked sem kell kipróbálni mindkét nemmel ahhoz, hogy tudd, mi az igazság.Ha viszont biszexuális vagy, az egy más kérdés, akkor eleinte nagyon össze leszel zavarodva, majd a végén minden kitisztul:)
Olyan választ, ami segít ugysem fogsz kapni, mert ezt csak te tudod eldönteni magadról, ez az, amiben senki sem segíthet. Adj időt magadnak, ha segít, akkor beszélgess el valakivel, ha pedig nincs senki, akkor írj vissza:)
Sok sikert kívánok önmagad megtalálásához, és bármi is lesz ne szégyeld, és légy önmagad^-^
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!