Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus vagyok? Még soha sem éreztem ilyet.
1é éves vagyok és azt hiszem beleszerettem egy lányba.még soha sem éreztem ilyet.ha szembe jön velem ideges leszek,remegni kezd a kezem,a szívem elkezd nagyon dobogni.ha vele beszélek mindig dadogok és nem tudok mellette feloldódni.egyszerűen imádom.és minden percben megölelném,megcsókolnám.és az utcán is mindig csak a lányokat nézem meg.meg amikor kicsit voltam emlékszem mindig csak lánybarbikat akartam és csak azokkal játszottam...:Dés amikor ilyen 8-9 éves voltam még nem is gondolkodtam azon hogy ha majd barátom lesz milyen lesz.és ha volt egy éppen kedvenc énekesnőm mindig azt néztem hogy milyen gyönyörő stb.és ha belegondolok nem is érezném annyira elfogadhatatlannak hogy lányokhoz vonzódom.de már annyiszor olvastam hogy szinte mindenkinek van egy ilyen korszaka.és hogy ebből úgy mond "kinövünk" majd úgyis.de hát nem tudom.olyan fura ez.és amit már az elején leírtam a lányról.egyszerűen imádom és még soha nem éreztem ilyet.és nemtudom elfelejteni.szerintetek leszbikus vayok?vagy csak a hormonok és majd kinövöm ezt az egészet?veletek is volt már ilyen?kort is létszi.
15/L
Nem, nincs mindenkinek ilyen korszaka. Azoknak van ilyen korszaka, akik biszexuális beállítottságúak. Náluk fordul elő, hogy egy ideig csak az egyik nem felé húznak.
Ettől függetlenül az is elképzelhető, hogy leszbikus vagy. 15 évesen ezt még nem igazán tudhatod.
20F
Ha még soha nem tetszettek fiúk, akkor tuti leszbikus vagy. De ne aggódj emiatt, semmivel sem rosszabb leszbikusnak lenni, mint heteroszexuálisnak.
Én biszex vagyok, vagyis sokáig ezt nem tudtam, de aztán ugyanígy, mint te most, egyszercsak egy lányba lettem szerelmes. Engem nagyon meglepett a dolog, mivel előtte csak pasijaim voltak, és jó, mondjuk olyan volt, hogy csókolóztam lánnyal, de azt csak játéknak vettem.
Mondjuk lánnyal még soha nem jártam, és csak abba az egy lányba voltam szerelmes kb 4 évvel ezelőtt.
25/L
15 évesen azt sem tudod mi a jó
Ha egyszer valaki rendesen megfarkal és stimulálja a G-pontod, nem elsz kérdéses homo vagy hetero vagy-e
Tessék tudomásul venni, hogy leszbikus nincs, csak homoszexuális!
A leszbikus csupán a görög mítológiára utaló kevésbé pejoratív, női homoszexualitásr utaló megfelelője
azvagy,egyértelmüen.
mert ha gyerekkorban meglátszik végig követi az életed.
én 6 éveskoromban is már követtem a fiukat már akkor érdekelt ez a "gyerek"szerelem. gondolkozz megéri-e ez az egész : D
hát, pedig én azt hittem a fiúkat izgatja ha elképzelnek 2 lányt... de úgy tűnik nem mindenkit xD
A kérdéssel kapcsolatban, annyi hozzáfűznivalóm lenne, az, hogy mi volt oviban, nem tartozik ide. Úgy értem, egyik btnőm is mesélte, hogy ő a barátnőivel undorítónak találták a fiúkat, és nem akartam barátkozni velük. :'DD Az már másik dolog, hogy szétröhögtem magam. :P De nem hinném, hogy véglegesen rád lehetne mondani, hogy leszbikus vagy. Nekem volt már olyan, hogy egyik btnőmre ráugrottam volna h megöleljem, mert szeretem, de semmi több. Az is lehet, hogy csak izgalmasnak találod a leszbiséget, és ez csak egy múló dolog. Vagy a hormonjaid hülyéskednek. Am fogalmam sincs, ezt csak az idő döntheti el. Bár én is szoktam nézni képeken/posztereken egy-egy híres színésznőt/énekesnőt h milyen gyönyörű, ettől még 100%-ig hetero vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!