Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mi a véleményetek arról a lányról aki csak 10-es külsejü pasikkal áll szóba?

Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 10:38
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nem egészen látom, hogy hogyan derülne ez ki. Úgy értem, az én "skálám" minden bizonnyal más, mint az övé, és nem érzem magam kevésnek azért, mert "nem áll szóba velem". Szerencsére már rég elég biztos vagyok ahhoz magamban, hogy ne ilyen hülye skálák mentén gondolkodjak.
2017. aug. 1. 10:55
 12/25 A kérdező kommentje:
Ha skálázás baromság akkor ilyen alapon modellek sem létezhetnének,mert hát ugye mindenkinek más a szép..
2017. aug. 1. 10:58
 13/25 anonim ***** válasza:
Ha 10-es a csaj akkor ok. De egyébként meg hülye, mert nem minden a külső és pont, hogy a legszebb emberek szoktak a legrosszabb jelleműek lenni...+ágyban is bénák tisztelet a kivételnek...
2017. aug. 1. 11:24
 14/25 A kérdező kommentje:

ma 11:24

ha 10-es a csaj,na de ki szerint 10-es?

2017. aug. 1. 11:30
 15/25 anonim ***** válasza:

"Ha skálázás baromság akkor ilyen alapon modellek sem létezhetnének,mert hát ugye mindenkinek más a szép.."

Nincs összefüggés a modellek létezése és az között, hogy más embernek más a szép.

NINCSEN egységesített SI mértékegység a szépségre. Nem mérhető műszerrel. Emberek mérhetik szubjektíven. Így ostobaság egy számot hozzárendelni.

Nem tudod megindokolni semmivel, hogy miért 10-es vagy miért 3-as. Ha én azt mondom, hogy hát ő csak kettes, de Te azt mondod, hogy 10-es... akkor mi van? Kinek van igaza?

Csupán annyit akartunk közölni, hogy a szépséget pontozni sokan próbálják, de még mindig mindenkinek mást jelent. És én ismerek lányt, akire mondhatom, hogy 10es de másnak 5ös. Így mindegy számot rendelni mellé, hiszen nem ugyanazt képzeljük el az adott szám alapján.

Nem egyértelmű a hozzárendelés, és a kódolás után sem lehet dekódolni az információt.

Nem tudom hogy írjam még bonyolultabban :D

2017. aug. 1. 11:35
 16/25 anonim ***** válasza:

Nálam nem fontos a külső. Én már voltam, csúnya fiúban szerelmes.

19/L

2017. aug. 1. 11:37
 17/25 A kérdező kommentje:

ma 11:35

Na de ha ez igaz akkor egy másik kérdésnél Susan Boylet miért undoritozták le a pasik?

2017. aug. 1. 11:40
 18/25 anonim ***** válasza:

Azért undorítózták le a pasik, mert ők úgy gondolták, hogy Susan Boyle undorító szexuálisan, és nem átallták ezt a véleményüket kinyilvánítani.

Logikailag még mindig nincs összefüggésben a kérdésed az érveiddel. Látom, hogy mivel próbálkozol, de valójában irreleváns, amit írsz :D

Az a tény, hogy léteznek férfiak, akik leundorítózzák őt, az netán bizonyítaná, hogy nincs férfi ezen az irgalmatlan nagy bolygón, akinek tetszik Susan Boyle?

Úgy gondolod, hogy az a néhány Férfi, aki oda kommentelt a kérdés alá, az reprezentálja az egész Föld férfi lakosságának ízlését? :O

Ha a válasz igen, akkor túlbecsülöd a GyK színvonalát :)

2017. aug. 1. 11:46
 19/25 A kérdező kommentje:
Ezt azoknak a pasiknak ird,akik le undoritoztak susan boylet
2017. aug. 1. 11:49
 20/25 anonim ***** válasza:

Miért írjam nekik ezt?

Írhatják, hogy undorító.

Ha szerintük az ,akkor ezt írják. És?

Még mindig irreleváns dolgokat írsz.

Nem is értem, hogy mi az oka egyik másik mondatodnak... köze sincs a témához.

Mindig így vitatkozol? mert nehéz lehet veled :O

2017. aug. 1. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!