Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mi a véleményetek arról a lányról aki csak 10-es külsejü pasikkal áll szóba?

Figyelt kérdés
2017. aug. 1. 10:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
72%
Dugd fel a pontskálád!
2017. aug. 1. 10:39
 2/25 anonim ***** válasza:
78%

nem használok pontskálát. értelmetlen. Mindenkinek más a szép.

innentől a kérdés is értelmetlen.

2017. aug. 1. 10:44
 3/25 anonim ***** válasza:
54%
Lehet, hogy neki 10-es, nekem lehet, hogy csak 8-as vagy 9-es, sőt 11-es is lehet.
 4/25 anonim ***** válasza:
40%
Kinek mi a 10-es...gondolom kigyúrt pasikat értesz ez alatt, de nekem pl nem ők az eseteim. Bár ezt úgyse fogod elhinni😂
 5/25 Diavolino44 ***** válasza:
Nekem aztan tok mindegy. Nem erzem magam se jobban se rosszabbul.
2017. aug. 1. 10:45
 6/25 anonim ***** válasza:
0%
Hogy egy olyan lány, aki saját külső alapú tetszési mércéjének felső 10%ban lévő emberekkel jön össze, sokat kell tanulnia még kapcsolatokról, még gyerek.
2017. aug. 1. 10:45
 7/25 A legrosszabb ***** válasza:
34%
Valószínűleg nem egymás társaságát keressük. Nagyjából ezt.
2017. aug. 1. 10:48
 8/25 anonim ***** válasza:
75%

Elszomorodom, hogy az én személyiségemre nem kíváncsi csak azért, mert én nem vagyok magas sötét, szexisen borostás, genetikailag izmos/kisportolt, kékszemű görög félisten.

De aztán rájövök, hogy én is szívesebben beszélgetek egy szép, kék szemű lánnyal, akinek csinos haja és mosolya van, formás teste és jó illata, mint sem egy csúnyácskább, dagi, pattanásos lánnyal. DE én azért szóba állok velük :)

Amikor konstatálom, hogy ő csak azért nem áll szóba énvelem, mert nem olyan a külsőm, amilyen neki tetszik, akkor azt is realizálom, hogy ilyen személyiségű leányzóra valószínűleg én se vagyok kíváncsi (bár a kinézete valószínűleg szép, és szívesen megismerném emiatt). Ezért elkönyvelem, hogy ő neki én nem kellek, mert nem vagyok "tizes", ami kissé elrettentő, ezért örülök, hogy "ok, egy bolonddal kevesebbel kell foglalkoznom :) "

Ez volna a véleményem. :)

2017. aug. 1. 10:53
 9/25 anonim ***** válasza:
91%
Szegényke,szökőévente ha összejön egy randi.
2017. aug. 1. 10:54
 10/25 A kérdező kommentje:

"a szépség relativ"

Akkor létezhet olyan pasi akinek Susan Boyle 10-es?

2017. aug. 1. 10:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!