Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mi a véleményetek arról a lányról aki csak 10-es külsejü pasikkal áll szóba?
nem használok pontskálát. értelmetlen. Mindenkinek más a szép.
innentől a kérdés is értelmetlen.
Elszomorodom, hogy az én személyiségemre nem kíváncsi csak azért, mert én nem vagyok magas sötét, szexisen borostás, genetikailag izmos/kisportolt, kékszemű görög félisten.
De aztán rájövök, hogy én is szívesebben beszélgetek egy szép, kék szemű lánnyal, akinek csinos haja és mosolya van, formás teste és jó illata, mint sem egy csúnyácskább, dagi, pattanásos lánnyal. DE én azért szóba állok velük :)
Amikor konstatálom, hogy ő csak azért nem áll szóba énvelem, mert nem olyan a külsőm, amilyen neki tetszik, akkor azt is realizálom, hogy ilyen személyiségű leányzóra valószínűleg én se vagyok kíváncsi (bár a kinézete valószínűleg szép, és szívesen megismerném emiatt). Ezért elkönyvelem, hogy ő neki én nem kellek, mert nem vagyok "tizes", ami kissé elrettentő, ezért örülök, hogy "ok, egy bolonddal kevesebbel kell foglalkoznom :) "
Ez volna a véleményem. :)
"a szépség relativ"
Akkor létezhet olyan pasi akinek Susan Boyle 10-es?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!