Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik manapság gyereket akarnak vállalni, nem félnek attól, hogy fiuk születik akit tönkretehet a társadalom?
Már most is szinte csak azoknak a férfiaknak van esélyük akikkel jófej volt a természet és jól alakult a gyerekkoruk.
De nincs rá garancia, hogy a fiuk is ugyanúgy vonzó lesz, de ha mégis, az is előfordulhat, hogy a személyisége olyannak alakul ki, ami gátolni fogja az életben.
Persze vannak akik le tudnak mondani vágyaikról, boldogságról, beletemetkeznek a munkába és leélik viszonylag nyugisan az életüket, de ők a kisebbség.
>a társadalom
Minden a szülőknél kezdődik. Ha a fiad megkapja a kellő szerepeket, figyelmet, türelmet, megerősítést és értékeket, "a társadalom" nem fogja tönkretenni.
Hát nem tudom, nekem a legtöbb pasi haveromnak elég rosszul alakult a gyerekkora: volt alkoholista apa, csúnya válás, betegség ami halálos kimenetelű lehetett volna, pszichiáteri kezelés, szülő öngyilkossága, szülő betegsége és aztán halála, autóbaleset, szegénység, stb... Akiket felsoroltam, mind rendbejöttek mára, boldogulnak, és boldogok, barátnőjük is van, vagy ha most pillanatnyilag nincs is, de volt már, és evidens, hogy lesz majd.
Ja, hogy ők nem csak ülnek a net előtt és nyüszítenek.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!