Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nő hogyan kezdeményezhet egy férfinél?
Nem feltételezném azt, hogy alkalmit akar, inkább pont az ellenkezőjét. A testbeszédéből úgyis le lehet szűrni, hogy mit szeretne.
Tudok pár példát mondani szerencsére, amikor a nő kezdeményezett. Volt még régebben egy fiatal leányzó, aki kerek-perec felvállalta, hogy tetszem neki, és úgy jött oda hozzám, hogy a szemembe mondta, mit érez. Ez a legegyszerűbb módja, hisz nem küldözgetett jeleket, ilyesmiket, hanem volt bátorsága, elmondta, felvállalta. A másik példa, mikor buszmegállóban vártam, senki nem volt rajtam kívül. Jött a csaj, és közvetlen mellém ült, pedig még volt vagy 100 hely. Egyből megszólított, h tudom-e mikor jön a busz, és hányas számú. Ami csak azért volt fura, mert előtte hetekig láttam abban a buszmegállóban abban az időben, így nyilván tudta. :D Kicsit félénken kérdezte, látszott, hogy nagyon izgul. De ez tetszett, szeretem, mikor egy nő kicsit ártatlan, aranyos. :)
Legyen akármelyik verzió, szerintem bátor dolog, hogy mernek kezdeményezni, hisz manapság a férfiak egy része sem mer leszólítani senkit, ők mégis megteszik. Nekem tetszik, és pozitívan állok hozzá.
30F
Ezt így soha nem értettem. Legapróbb dologgal, bármivel meg lehet szólítani a másikat. Onnantól meg, ha mindketten nyitottak, lehet kis semmitmondó beszélgetést folytatni. Gördülékeny a dolog, akkor holnapra egy kaffé, vagy telszám, mert el akarok még mondani valamit a témával kapcsolatban, amiről csacsogtunk. Millió változat lehet.
Egy a lényeg, nem rágörcsölni, hogy én most párt keresek.
Egyetértek a 3-as válaszolóval: nem kell túlbomyolítani, görcsölni, csak jöjjön magától.
Amúgy sosem értem, miért snassz dolog ha a nő szólítsa le a férfit. Ha az utcán történik, akkor sem kell csupán alkalmi kapcsolatra gondolni, hosszabb távú is sülhet ki belőle.
4-es
Azért, mert sokan terjesztik azt a hazugságot, hogy a férfi, ha őt szólítják le, szükségszerűen csak megdugni akarja majd a lányt, ráadásul vagy tízszer nagyobb az elutasítási ráta...
Engem is a barátnőm szólított le és eleinte tényleg csak 1-2 dugást akartam volna kihozni belőle. Ennek már 8. éve...
Ja, a kérdésre a válasz: halálosan mindegy. Akár a cipőmről, könyvemről, telefonomról, is kérdezhetsz, ha a szemembe nézve és mosolyogva teszed, akkor venni fogom a lapot. A legprofánabb, ha valami segítséget kérsz(egy csinos nőnek nincs az az isten, hogy ne akarjon segíteni bárki is). Így pl. adódik a szitu, hogy tescoban odamész egy random termékkel a kezedben, hogy ez gluténmentes/szójamentes/vegán,stb.-e?
Viszont szórakozóhelyen annyira nem ajánlom ezt az odamenős dolgot, mert ott más lesz az előjele, ott sokkal inkább könnyűvérűnek fogsz tűnni, aki egy jót akar dugni aznap este(aminek persze nem lesz semmi akadálya).
# 5: pont fordítva - a férfiakat szokták jobban elutasítani, nem a nőket. Helyzettől függ, mit akar a nő, de itt a ruházkodása, meg a testtartása is fontos - ha ribis, akkor olyan, ha nem, akkor komolyabban lehet venni.
Nem élek burokban, de nem vágom hogy ezt honnan veszed:
"Azért, mert sokan terjesztik azt a hazugságot, hogy a férfi, ha őt szólítják le, szükségszerűen csak megdugni akarja majd a lányt"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!