Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szlovák vagy a magyar nők a jobbak?
Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 17:45
1/10 anonim válasza:
Ehhez még nem láttam elég szlovákot, de a magyarokkal meg vagyok elégedve, más nem igazán kell.
31/f
2/10 anonim válasza:
A magyar nők szépek. Akik a közelbe vetekedhetnek szépgésünkel azok az orosz nők. Ott vannak szép arcú lányok.
3/10 Gőgö$_Gúnár válasza:
Mi szlovák te olyan nemis létezik esetleg felvidék
4/10 A kérdező kommentje:
Szlovákia létezik, térképet majd vegyèl elő:)
2017. júl. 30. 18:02
5/10 anonim válasza:
Nem is Szlovákia létét kérdőjelezték meg... xD
Egyébként nem gondolnám, hogy szebbek. Ha vannak is szebbek, sokkal kisebb az arányuk.
A dalmát csajok viszont szerintem versenyezhetnek a magyarokkal.
6/10 anonim válasza:
Federer nejét elnézve maradj a magyar nőknél.Annak már fénykorában medicinlabda feje volt.
7/10 anonim válasza:
A magyar nők. Szlovákiában az a pár jó nő is a felvidéki magyarok.
9/10 anonim válasza:
Külsőre nem szebbek. De csúnyábbak sem sokkal.
Belsőre nem tudok nyilatkozni.
10/10 anonim válasza:
Magyarok (függetlenül attól, hol élnek). Szlovák majom nemkéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!