Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyugtassatok meg, hogy vannak itt normális emberek! Hogy lehetnek ekkora barom nők? Akkorát csalódtam a saját nememben.21/N
Én ezt nem tudtam a nőkről... Hogy ilyenek vannak tömegesen. Most zuhantam egyet.
Volt egy hülye facebookos reklám a hírfolyamomon, amin egy push up melltartót reklámoztak. Már többször láttam ezt a terméket hirdetve, de ezúttal egy kifejezetten kis mellű lány volt a videóban.
Legörgettem a kommentszekciót és csak azzal volt tele, hogy a nők ócsárolták a kis melle miatt. Ilyen sírva röhögős emotikonok, meg hogy minek "ennek", "ezen" még az se segít, borogassa majd elmúlik, pattanás, stb., stb. Férfi beszólás is volt de max 1-2-t láttam, de nőit vagy tízet. Amúgy nem néztem végig az összes kommentet, volt vagy 100, de amit láttam, az ebből állt.
Azért ott is volt pár női komment amiben kifejezték hogy ezt nem várták nőktől, ezért van annyi szilikon mell, meg keressenek hibát a házuk táján. De olyan is volt amivel nem értettem egyet, pl. hogy szegény lánynak nincs önbizalma és így próbál csinálni, legyen bennük empátia nem letörni.
Hát nem tom, kis mellű lány vagyok, de ez nem okoz önbizalmi problémát, és főleg nem olyasvalami, amin segíteni kellene (üzenem az "ezen" még az se segít kommentelőnek). Sőt kifejezetten előnyöm hogy nem kell cipelni a felesleget. Pasizásba sem okozott soha de soha problémát, aki tetszett, annak én is, és mindig megnéztek a férfiak az utcán. Van barátom is, nem is akármilyen férfi. Szóval én mindig áldásnak éreztem a kis mellet, hason ha alszok, gyűlölt melltartó nélkül ha futkosok, meg a mellrák szűrés is egy kis mellel könnyű, a nagyobban nehéz észrevenni a csomókat. Ezen kívül azt olvastam, a sok zsírszövet miatt a nagyobb mell kevésbé érzékeny szexuális téren. Szóval maximálisan boldog vagyok a kis mell miatt.
Mi ez a rosszmájúság a sok nőtől? Talán lenézik akinek kicsi?! Vagy irigyek?! Vagy mit szólnak bele, talán lezbikusak?! De komolyan. Ha heterok akkor mit érdekli őket más nők mellmérete?! Nem nekik kell tetszenie, hanem a férfiaknak, de abból sem kell mindnek tetszenie.
Miért. Miért ilyenek a nők, miért volt ott az a sok gonosz komment? Úgy éreztem, mint akit kupànvágtak. Mert ezek szerint, mikor megyek az utcán, egy csomó szembejövő nagy mellű nő gonosz dolgokat gondol rólam. Nem azért írom mert zavar a mások véleménye, hanem mert nem tudtam, és csalódtam egy nagyot. Pont a nőktől nem vártam. Azt hittem empatikusabb nem vagyunk, összetartóak. Ezeknek a hülyéknek talán minden barátnője és rokona nagymellű? Mert ha nem, leoltják a szeretteiket.
Sose értettem az ilyen oktalan utálkozást, beszólást, elszomorít. De ha van rá ok, akkor se, lehet nem tehet róla. Ha tehet róla, megérdemli. De itt még ők sincs rá, ugyan mi oka lenne egy nőnek a nőtársa melleire megjegyzést tenni, ha nem leszbikus? De ha leszbikus lenne se lenne rá oka. A férfi beszőlások is zavartak, de tőlük nem is vártam mást, tudom hogy vannak faszik akik a jó nagy mellet szeretik, és elég bunkók hozzá, hogy amelyik nem olyan azt leszólják. De a nők... Ők miért?! Barmok.
Pont,hogy nagy mellem van és érzékeny szex közben.De azért nyáron van hátránya,na.
Amúgy a kérdéssel kapcsolatban annyit,hogy kérdező,tanuld meg,hogy a nők többségénél mocsokabb emberi lény a Földön nincs.
Az introvertált létem miatt volt szerencsém megtapasztalni általános és középiskolában egyaránt.Meg a szűk családban.Mondom nőként.Komolyan,egy csomóan a még élő diktátorokkal kezet foghatnának,olyan szinten művelik a lelki leépítést.Meg olyan ritka álszentek.
"Azt hittem empatikusabb nem vagyunk..."
Haha,kösz,ezt megkönnyeztem.Jó reggelt.Mondjuk a többségnek még esze sincs annyi,hogy felismerje ezt a tévedést.
Na nekem ezért vannak szinte csak pasi haverjaim.
Gyerekem barátnőivel vagyok jóba.
Te is szimpatikus vagy,hogy ezt a gonoszkodást nem szeretnéd annyiba hagyni....
Sajnos sok nő nagyon-nagyon szemét ....
El kell kerülni az ilyeneket.
/N.
Ezzel eddig nem szembesultel meg sosem kerdezo?:)
en pont ilyen okok miatt nem jovok ki a nok nagyobb reszevel. Undorito modon tudjak egymast mocskolni,persze csak a masik hata mogott.
Mondom ezt nokent.
jartam anno csecsemo es kisgyermeknevelo szakra.
na ott ne tudd meg,mi ment. Osszezarva 50no...
nem is talaltam ott a helyem ,par emberrel talaltam meg a kozos hangot es ennyi.
kesobbi munkahelyek is ilyenek voltak.
borzalmas...
Nagyon sok nőnek az önbizalma a béka segge alatt van. Vagy azért, mert rondának tartja magát, vagy nem túl okosnak, nem túl társaságinak, vagy túl korán lekötötte magát, és utólag jött rá hogy gyerek helyett karriert kellett volna csinálni (nem cs-sztetem a korán szülőket, de nagyon sok nő nem azért szül korán, mert akar, hanem mert azt hiszi, ezt kell tennie társadalmi elvárás alapján), de a világért se merné elismerni, így másokat parazitál.
Na az ilyen komplexusos nők (de úgy alapból a kisebbségi komplexusos, önmagukat nem elfogadó emberek) abból nyernek félpercnyi önbizalmat, hogy másokat cs-sztetnek, mert legalább addig is ők magasabb rangúnak érzik magukat másoknál. Persze ezzel senkit nem hülyítenek be, saját magukat is csak másnap reggelig, míg tükörbe kell nézni meg reflektálni, de azér csinálják, mert inkább ez, minthogy be kelljen ismerni, hogy valamit elk-rtam önismeret terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!