Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról ha egy csinos lány nem vesz fel melltartót és picit "átlátszik" a felsője?
Mondom. Nem a melltartó hiánya a gond. Szeretem s kis melleket, emiatt egy páromnak sem voltak akkora keblei, hogy muszáj legyen melltartót viselni, és nem is tették
Az átlátszóság, a villantás viszont közönséges, proli dolog.
Lehet találni olyan ruhát ami nem átlátszó, és mindjárt nincs gond. Nem tudom, ez eddig minden páromnál evidens volt, egyikükben sem merült fel az áttetsző ruha méltató nélkül kombó.
miért nekem kéne tekintettel lennem arra, akit megbotránkoztat egy test látványa?
miért nem ők vannak tekintettel rám, ha én így akarom hordani a ruhámat?
ha valaki nem vesz fel átlátszó ruhát, a punciját se mutogatja szabadon, akkor nem mutat semmi különösen intim részt.
melltartóban is ugyanúgy látszik egy mell mérete, a formája. most azon kell kiakadni, hogy esetleg egy bimbó formája is kicsit kirajzolódik a felsőből? :D
szerintem férfiak számára is tegyük kötelezővé a melltartót. szégyellje a testét mindenki.
Leszarom, én nem hordok, mert kényelmetlen és belesülök.
Akinek nem.tetszik, nézzen máshová, mellesleg ne bámuljon senki. Bár itt hálisten ez nem szokás, csak otthon esik ki a ffiak szeme.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!