Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak számotokra mi a minimális kereset amit elvárták egy nőtől?
Hagyományosanmosern: nagyon nincs igazad. Pont aki jól keres az figyel oda 2 dologra:
- a párja ne csak fejőstehénnek használja, és az előrejutást lássa benne (mint a kérdező aki ki van akadva, hogy neki jó fizetésű férfi kell, nem csak a vacak pénzűek)
- a jó keresettel sok mindent megengedhették magamnak. Nyaralás évente többször, hobbik, programok, jó éttermek, stb. Ha a nő piszok rosszul/sehogy nem keres, akkor onnantól mindent nekem egyedül kell finanszíroznom. Persze 500k-ból kijön 2 főre is a balatoni nyaralás, csak én nem a Balatonon szeretném tölteni az időm, hanem az óceánnál, azt meg 2 főre már ennyi pénzből se könnyű fizetni, ahogy az összes hobbinàl vissza vehetem a színvonalat, de arra nem vágyom
Szóval jó fizetéssel fontos, hogy a nő legalább annyit keressen, hogy a balatoni nyaralását kifizesse, akkor én szívesen kipótolom, hogy eljuthassunk az óceánhoz, de 0-ról már le kellene adni a szinvonalból.
Vagy persze legyen hatalmas a szerelem, és akkor leadok, de ahhoz nagyon biztosnak kell lenni abban, hogy nem csak a létra vagyok, amin felkapaszkodik, hanem a másik is bármit feláldozna értem.
"Ha pedig nem talál jobbat akkor maradnak kizárólag az alsóbb kategóriás fizetésű férfiak?Nekik úgy is jó lesz."
Igen, pontosan, ez a női egyenjogúság... Mutasson fel a nő is valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!