Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak számotokra mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak számotokra mi a minimális kereset amit elvárták egy nőtől?

Figyelt kérdés

2017. júl. 29. 12:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
80%
Kérdezö a 500e forint felett keresö pasiknak nem számít mennyit keresel! Inkább pénzes pasit keress
2017. júl. 29. 21:17
 22/25 anonim ***** válasza:
88%

Hagyományosanmosern: nagyon nincs igazad. Pont aki jól keres az figyel oda 2 dologra:

- a párja ne csak fejőstehénnek használja, és az előrejutást lássa benne (mint a kérdező aki ki van akadva, hogy neki jó fizetésű férfi kell, nem csak a vacak pénzűek)

- a jó keresettel sok mindent megengedhették magamnak. Nyaralás évente többször, hobbik, programok, jó éttermek, stb. Ha a nő piszok rosszul/sehogy nem keres, akkor onnantól mindent nekem egyedül kell finanszíroznom. Persze 500k-ból kijön 2 főre is a balatoni nyaralás, csak én nem a Balatonon szeretném tölteni az időm, hanem az óceánnál, azt meg 2 főre már ennyi pénzből se könnyű fizetni, ahogy az összes hobbinàl vissza vehetem a színvonalat, de arra nem vágyom

Szóval jó fizetéssel fontos, hogy a nő legalább annyit keressen, hogy a balatoni nyaralását kifizesse, akkor én szívesen kipótolom, hogy eljuthassunk az óceánhoz, de 0-ról már le kellene adni a szinvonalból.

Vagy persze legyen hatalmas a szerelem, és akkor leadok, de ahhoz nagyon biztosnak kell lenni abban, hogy nem csak a létra vagyok, amin felkapaszkodik, hanem a másik is bármit feláldozna értem.

2017. júl. 29. 23:21
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

"Ha pedig nem talál jobbat akkor maradnak kizárólag az alsóbb kategóriás fizetésű férfiak?Nekik úgy is jó lesz."

Igen, pontosan, ez a női egyenjogúság... Mutasson fel a nő is valamit.

2017. júl. 30. 06:47
 24/25 A legrosszabb ***** válasza:
Maximum annyi, amennyi az enyém (nettó 190-200). Magasabb fizetése ne nagyon legyen.
2017. szept. 29. 17:46
 25/25 anonim ***** válasza:
Hát, ha olyan igényei vannak amiket én nem tudok finanszírozni akkor azért legyen önálló keresete amiből ezt tudja állni.
2018. jan. 21. 00:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!