Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak számotokra mi a minimális kereset amit elvárták egy nőtől?
A saját, személyes kiadásaid tudd fedezni: tisztálkodási szerek, ruházkodás és ha elmegyünk valahová, ne tőlem várd, hogy mindenre meghívjalak, esetleg néha viszonozhatod a gesztust is. Úgyis felajánlom, mert udvarias vagyok, de azért na. Ha együtt élünk, akkor a közös költségekből is vedd ki a részed, fele-fele arányban.
Nincs konkrét összeg, hisz az említett dolgok emberenként változnak. Én sem keresek túl sokat, de ugyan ez megvan nekem is, ráadásul drága hobbim van (fotózok).
Szerintem mindez megvalósítható akár minimálbérből is, ha nincsenek extravagáns igényeid, vagy nem Pest belvárosában laksz.
Abszolút reálisnak érzem, amit leírtam.
26/F
A közös dolgokat felesbe tudjuk fizetni, de a közös dolgokba például a külföldi nyaralás is beletartozik.
Számszerűen legyen minimum nettó 200.000 per hó.
Attól függ. Az ember nyilván más egzisztenciát vár egy pályakezdőtől, és mást egy harmincas nőtől.
Nekem fontos, hogy az alapvető kiadásokat már maga tudja magának fedezni. Nem szerencsés ha egy kávét nem tud meginni nélkülem, vagy egy fodrászhoz nem tud elmenni.
Itt nem arról van szó, hogy sajnálom tőle, inkább arról, hogy az ilyen anyagi függés nem tesz jót egy kapcsolatnak (de nyilván mondom más élethelyzetben mások az elvárások is).
A másik ami fontos szerintem, hogy annyit keressen, amennyit maga is elvár. Sok nőtől hallottam már, hogy lakás, kocsi, nyaralás, étterem szerepel a vágyak, elvárások között, de ennek finanszírozásában ő semmilyen szinten tud részt venni.
Nincs gondom azzal, ha vannak anyagi elvárások, sőt, meg is tudok felelni nekik, csak zavar,ha ezek teljesen egyoldalúak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!