Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos, ha nem veszek komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, ha nem veszek komolyan olyan pasit, aki az első randin rámmászik?

Figyelt kérdés

2017. júl. 29. 09:49
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Egy qrvával szerintem jobban járt volna. Lefgadom nem nagyon szálltál be a költségekbe, amikor pedig ezt ellentételezni kéne, akkor pedig már megy a sírás. Mégis mire gondoltál, hogy sakkozni fogtok? Na mindegy, ha feleztétek a költségeket akkor nem szóltam.
2017. júl. 29. 11:44
 32/40 anonim ***** válasza:
Nem, mert sok nő ezt igényli, mert különben "nem érzetem úgy hogy randin vagyok"... nagyi intelmei amiket ő is a nagyijától hallott és így tovább, a középkorban voltak érvényesek.
2017. júl. 29. 12:15
 33/40 anonim ***** válasza:
Nyilván aki első randin ennyire nyomul... az nem komolyat keres. Szóval jogos... de olyan egyértelmű a válasz.. hülye a kérdés.
2017. júl. 29. 15:55
 34/40 anonim ***** válasza:
100%

Egy idegen pasival szobára mentél és csodálkozol, hogy rosszul sült el. Ne haragudj, a pasi egy paraszt, de te meg egy nagyon buta lány vagy.

Első randira kávézóba megyünk meg pizzáni, nem hotelszobába.

2017. júl. 30. 00:00
 35/40 anonim ***** válasza:
81%

Húúúú, ez egy akkora hülyeség :-)

Naszóval :

1. "ha ismerem már eléggé".....

Ha valakivel több hétig naponta chatelünk sokat, az felér egy egy randival, csak nem látod a szemét, nem érzed az illatát. Miért csinálod ? Mert vágysz rá, jól érzed magad vele (már chatelve is, minden nap). És amikor fizikálisan jön az első randi az már olyan, mintha ezer éve ismernéd.

2. Ha valakivel első randikor eltöltesz 48 órát folyamatosan, akkor ismered meg jobban, vagy ha 12 x 4 órás randid van ? Az együtt töltött összidő ugyanannyi. És ha a 3. 4 órás randi után lefekszel vele, akkor már jobban ismered ugye ?

Ez csak mondvacsinált hülyeség ez az első randin nem szexelek kérdés, a fentiek miatt.

2017. júl. 30. 05:48
 36/40 anonim ***** válasza:

Ja és még egy... :

Ha az első randin vágysz rá már, bizsergeti a lelked, de elvből (első randin ? fúúúj) nem teszed meg, majda fiú lelép, akkor meg ő a szemát, mi ? Mert csak "arra kellettél" volna neki, mondod te. HAHAHA

És a saját hülyeséged miatt buktad az egyébként tök kellemes dolgot.

Ha pedig tényleg csak "arra" kellenél valakinek, az úgyis kivárja "azt" és utána tiplizik le.

Hogy ez így van e, akkor meg derüljön ez ki minél hamarabb, neeem ?

Ha pedig a lelki-szívügyi vágy megvan, de hülye elvi-agyi dolgaidhoz ragaszkodsz és bukod az egyébként rendesnek érzett srácot, akkor meg hülye vagy.

2017. júl. 30. 05:55
 37/40 anonim ***** válasza:
100%
Szóval te nem akartad, de ketten voltak ellened. Ő, meg a kíváncsiságod.
2017. júl. 30. 12:51
 38/40 A kérdező kommentje:
Jogos, együtt se kellett volna aludnom vele, de ez még nem jogosította fel őt semmire :) Tehát mindegy, hogy én mit csináltam, őt ez semmi alól nem menti fel. Szép is lenne, ha így mennének a dolgok...Amúgy a több hét chatelés nem ér fel egy találkozóval. Ugyanis, chaten mindenki olyannak mutatja magát, amilyennek akarja. Egy csendes pasi is hirtelen kaszanova lesz ott. Épp ezért nemis ismerkedek többet neten. De ugyebár, a hibáiból tanul az ember :)
2017. júl. 30. 14:16
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem menti fel, ez igaz. De téged sem ment fel semmi, ilyet nem csinálunk és kész, mert bajba kerülhetsz.

Ez olyan, mint amikor az áltsulis kiscsajok picsgatyában mennek iskolába, utána meg egész nap futnak szünetben a fiúsereg elől, akik alájuk nyúlkálnak, kukkolnak, fogdossák őket, ahol érik.

Legyen annyi eszed, h ne keresd a bajt. Akár ténylegesen meg is erőszakolhatott volna, hiszen neki csak egy olcsó kis lotyó vagy, aki azonnal szobára ment vele.

2017. júl. 30. 15:34
 40/40 anonim ***** válasza:

Hagytad magad, nem? Hisz mondogatni, ugyan már, ha én nem akarom h megeröszakoljon, akkor ütök-rugok harapok, aztán a dolog után (mivel nyilván erösebb) nödoki és rendörség.

Te meg mész elmész vele ide-oda. Ostoba kislány vagy, kérdezö.

2017. aug. 1. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!