Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos, ha nem veszek komolyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, ha nem veszek komolyan olyan pasit, aki az első randin rámmászik?

Figyelt kérdés

2017. júl. 29. 09:49
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
#8 nem hotelben találkoztunk először, hanem delután egy étteremben, de mivel jól alakult a tali, gondoltuk maradunk mégegy napot.
2017. júl. 29. 10:15
 12/40 anonim ***** válasza:
96%
Hagyjuk már ezt a nemakarom szöveget... Akkor miért engedted vagy ha tényleg megeröszakolt volna nemhiszem hogy még másnap mentél volna vele strandolni meg ilyesmi... Nyugodtan leirhatod hogy engedted hogy megdugjon és kész. Azért ezzel a megeröszakolt szöveggel szerintem veszélyes dobálózni.
2017. júl. 29. 10:19
 13/40 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező ez azért nem volt erőszak. Bármikor megtehetted volna, hogy szépen felkelsz és elsétálsz. Ha ezt nem tehetted volna, akkor lett volna erőszak. Ez inkább hagyom magam előbb szabadulok volt. Nem vagy köteles hagyni magad, ha nem akarod. Én meg az ilyen embereket nem veszem semmilyen téren komolyan.

31/f

2017. júl. 29. 10:20
 14/40 A kérdező kommentje:
Mindegy, én ezek után nem tudom komolyan venni. Ha valakinek azt mondom, hogy nem, az nem. Számomra amúgy is értéktelen egy olyan ember, aki pár óra ismerettség után már nemhogy bepróbálkozik, de a nemtetszésem ellenére sem mászik le rólam. Ezt most így utólag átgondolva fogom csak fel, akkor eléggé sokkban voltam.
2017. júl. 29. 10:31
 15/40 A kérdező kommentje:
#13 nem vagyok köteles hagyni magam? Nemis volt más választásom, mivel egész végig rajtam volt, 45 kg vagyok, le se tudtam volna szedni magamról. Akkor már úgy voltam, hogy mindegy.
2017. júl. 29. 10:32
 16/40 anonim ***** válasza:
92%

"Ha valakinek azt mondom, hogy nem, az nem"

Hiába mondod, ha a lábad meg szétnyílik közben.És az nem magától nyílik, hanem, mert akarod.Mért nem tartottad zárva?Jó kérdés mi?

2017. júl. 29. 10:34
 17/40 A kérdező kommentje:
Ja amúgy az előre le volt tisztázva, hogy én nem vagyok első randin szexelős, tehát ezt az együttalvást ne vegye felhívásnak keringőre. Tehát még csak azt sem mondhatja, hogy félreértette a jelzéseket(bár, ha valakinek 25x elmondom erélyesen, hogy hagyja abba, azon nem tudom, mit lehet félreérteni).
2017. júl. 29. 10:35
 18/40 A kérdező kommentje:
#16 szerinted a nemi erőszak áldozatainak is maguktól nyílik szét a lába, igaz? :D
2017. júl. 29. 10:36
 19/40 anonim ***** válasza:
88%
Kést szegezett a torkodhoz?Ütött, hogy tedd szét?Fenyegetett?Nem hinném, mert akkor már feljelentetted volna.Az egyik legbutább nő vagy ezen az oldalon, akitől itt kérdést olvastam.
2017. júl. 29. 10:38
 20/40 anonim ***** válasza:
85%
Ja, elképzeltem, hogy olyan sokkos állapotban voltál utána, hogy az állítólagos nemi erőszak másnapján még vidáman elmentél a csávókámmal a strandra, és gond nélkül elfogadtad a rád költött pénzét. A komolyan vétellel kapcsolatban meg csak annyit, hogy ha te nem akartad a dugást, miért nem hagytad ott már előtte a srácot. Plusz állítólag nem vagy első randin dugós típus, mégis két napra terveztél, és elmentél a sráccal egy szállodába. Ha megerőszakolt, miért itt írogatsz, ahelyett, hogy már rég feljelentetted volna?
2017. júl. 29. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!