Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem nagy a korkülönbség, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem nagy a korkülönbség, és hova vigyem el első randira? Férfi:23/ Nő:33

Figyelt kérdés
2017. júl. 5. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Azért nálam ez már megüti a nagy kategóriát, de ti tudjátok...

Esetleg Starbucks-ba vidd el egy kávéra, vagy egy általatok kedvelt étterembe...

Ez egyébként miért Tini kategória???

2017. júl. 5. 11:59
 2/6 anonim válasza:

Szerintem is nagy. Főleg,hogy a hölgy javára.. Hát,ti dolgotok,de én tuti nem vállalnám ezt be.

Kávé, séta, süti, vagy fene se tudja De 23 évesen azért basszus, lehetne pár önálló ötleted,ha már összeszedtél egy 33-as nőt.

2017. júl. 5. 12:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Vannak ötletem, szoktam is találkozni korombeliekkel, csak nem tudom mi a szokás 30 felet.
2017. júl. 5. 13:06
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
szeretem
2017. júl. 5. 14:08
 5/6 anonim válasza:
"Mi a szokás": kb. ugyanaz, mint a huszasoknál.😊 De persze attól is függ, hogy ő milyen. Az étterem szerintem jó lehet kezdésnek. Az pedig, hogy túl nagy- e a korkülönbség, szintén attól függ, milyenek vagytok. A fő probléma az szokott lenni, hogy egy nő 33 évesen már általában családra, gyerekre vágyik, a legtöbb 23 éves fiú meg még nem. De szerintem az, hogy 2 ember mennyire illik össze, attól függ, milyen az értékrendjük, mik a fontos dolgok nekik, mivel szeretik tölteni a szabadidejüket stb. Tehát elviekben nem kizárt, hogy működhet, mint ahogy hasonló korúaknál sincs rá garancia, hogy működni fog.
2017. júl. 5. 19:30
 6/6 anonim ***** válasza:

piázni.

kivégeztek egy üveg rozét,utána felhívod magadhoz.

2017. júl. 8. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!