Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30+ nők! Ha egy jól kinéző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30+ nők! Ha egy jól kinéző 25F odamenne hozzátok és elhívna sétálni/beülni valahova vagy bármi, elmennétek vele?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre, hogy elég sok érett nő nézeget. Sajnos most már nem terveztem kimozdulni ,hogy teszteljem a gyakorlatban, ezért elméletben érdeklődnék. :)
2017. júl. 28. 18:17
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Na, az elôzô "sörivó" vagyok, azóta ittam egy kávét is, teljes mértékben tudatmódosító mentes vagyok és még mindig úgy gondolom hogy igen..szóval ez a válaszom már számít ...csak ennyit akartam :D
2017. júl. 28. 22:10
 12/14 anonim ***** válasza:
El.
2017. júl. 28. 23:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Persze,25 körüli pasik a legvonzóbbak :)
2017. júl. 29. 08:02
 14/14 anonim ***** válasza:
én 23 vagyok, de tapasztalat után már a közel harmincas korosztályú férfiak érdekelnek. Sokkal érettebbek, velük tudok partner szinten társalogni, kapcsolatra gondolni. A tetszik-nem tetszik kérdés más. Amíg fiatalabb voltam, fiatalabb szépfiúk való életben jobban be jöttek. Most már külsőre inkább a 30-as (nem korán kopaszodó)férfiak. Színészek közt meg állandóan a 40-es, 50-es korosztályba zúgok bele.
2017. júl. 29. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!