Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez közeledés lenne?

Figyelt kérdés

Egy hölgy ismerősöm vett nekem valamit (most tök mindegy, mit) 12 ezer forint értékben. Nem keres olyan hű de jól, hogy ez semmiség legyen neki és jelen helyzetemben nem tudom viszonozni az ajándékot.

Baráti viszony van köztünk, gyakran beszélgetünk. Nekem ő tetszik, de eddig nem mozdultam rá, mert gyakran megközelíthetetlenül és elutasítóan viselkedik.

Most lépnem kéne felé? Vagy ez baráti gesztus?

2017. júl. 27. 17:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

12 ezer forint értékben úgy hogy nem engedheti meg magának? Én is a barátja akarok lenni!!

Amúgy ne agyald túl. Hívd meg egy italra vagy valamire, ha nem hülye akkor venni fogja a lapot, hogy nem baráti találkozót szeretnél.

2017. júl. 27. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Tök mindegy, hogy mi ez. Ha tetszik lépj. És vállald, hogy nem jön össze. De amúgy ez egy nagyon jó jel.

De tényleg olyat lépj, amiből lejön, hogy ez nem barátkozás.

2017. júl. 27. 18:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Azért ez túl nagylelkű gesztus ahhoz,hogy csupán baráti legyen.Lépj felé egy randira hívással,és minden kiderül.
2017. júl. 27. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!