Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Iszogatás első randin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Iszogatás első randin?

Figyelt kérdés
Pasi felajánlotta, hogy hoz magával 1 üveg bort egy parkba...de visszautasítottam, mert egyértelmű mi a szándéka. Rosszul gondolom?
2017. júl. 26. 14:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nagy előnye az ilyesminek,hogy ellazultok tőle.Esetleges hátránya,hogy elvesztitek a kontrollt.Bár ilyen mennyiségnél,ami kettőtökre jut,nem olyan gáz a helyzet.
2017. júl. 26. 20:50
 12/12 anonim ***** válasza:

Mi lenne a szándéka?

Ha meg akarna erőszakolni, full józanon is meg tudja tenni, mert eőrsebb nálad.

Párommal is söröztünk, sőt rögtön első randin nála aludtam, mert lekéstem az utolsó buszt, és nem volt ki értemjöjjön, taxira meg nem akartam költeni.

Persze, bennem volt a félsz, de abszolút normálisan viselkedett, egy ujjal nem ért hozzám ott, ahol nem akartam.

Azóta már összeköltöztünk.

2017. júl. 28. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!