Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első nagy szerelem felejtése...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első nagy szerelem felejtése hogyan?

Figyelt kérdés

Előre is bocsánat,kicsit hosszú lesz. 20/L 20/F.

Pár hónapja ismerkedtünk meg, és én első látásra beleszerettem. Egy idő után tudtára adtam a dolgot, de ő csak barátságot akart. Egy ideig nem is beszéltünk, aztán ő keresett meg hogy találkozzunk. Találkoztunk, és megint elmondta hogy szeretne a barátom lenni, de nem akar többet és meg is értettem, egészen addig, míg a nap végén el nem kísértem és meg nem csókolt elköszönéskor. Ezt még egy találkozó követte, aztán pár nappal később közölte, hogy ő csak egy barátság extrákkal kapcsolatra vágyik,én meg voltam olyan idióta, hogy belementem. A legnagyobb baj az, hogy vele volt először egy igazán jó szeretkezésem. Gyerekkoromban négy évig molesztált a nevelőapám, mindig is nehezen nyitottam ilyen téren, minden alkalom előtt (összesen két fiúval voltam együtt rajta kívül, egy másfél és egy két és fél éves kapcsolat), de mindig rágörcsöltem és csak testileg voltam ott. És most először, Vele éreztem azt,hogy elfelejtettem a múltam, lélekben is ott voltam, ledobtam a gátlásaim és csak a pillanatnak éltem és egy csodálatos szeretkezésben volt részünk. Ezután napokig nem beszéltünk, majd egy hét múlva 100 km-t utaztam érte, hogy beszélhessünk, láthassam. Ekkor közölte hogy a továbbiakban semmilyen módon nem akar egem,én meg megmondtam hogy nem tudom azt játszani hogy barátság extrákkal amikor részemről szerelmes vagyok, elköszöntünk és eljöttem, fel a fővárosba dolgozni, éjszakára amikor kiderült hogy nem kellett mennem, haza már nem tudtam menni, ő meg azt mondta menjek vissza hozzá, újabb 100 km. Félve mentem, hiszen nem tudtam mi lesz most, szégyenlős voltam, de mégis azt mondta hogy szívből akarja, és újra megtettük. Eztán 1 hétre újabb nála alvás, kedves volt velem, minden olyan volt mintha együtt lennénk és kezdtem érezni hogy talán mégis lehet több. Annyira láttam,hogy örül nekem és hiányolt már, nem csak a szex miatt, amúgy is. Ez volt az utolsó találkozásunk. Azóta ment a huzavona, megkérdeztem mit akar, mert én már nem bírom a kétségeket, átmentem depressziósba, kihasználva éreztem magam, az önvagdosásba és rengeteg nyugtatóba menekültem, nem voltam képes semmire sem koncentrálni. Végül ő mondta hogy kezdjünk tiszta lappal, rábólintottam, de éreztem hogy ez is egy hazugság lesz. Hát persze. Vártam és vártam, eljutottam hogy megírtam egy szép búcsúüzenetet, amire a válasza csak annyi volt hogy nem voltam/vagyok hozzá való. Rendben, ám legyen. Azóta eltelt három hét, én nem kerestem igyekeztem felejteni, és hiába magyaráztam be magamnak hogy nem érdekel, nagyon is érdekelt és még ezek után is szeretem. Ismerem,hogy milyen , most sem tett másként, szombaton kaptam tőle egy sms-t, amiben leírta,hogy eljutott odáig, hogy elköszönjön tőlem, és leírta hogy magával szemben nagyok az elvárásai és ezért úgy gondolja, hogy másokkal szemben is lehet, ha elkezdtem volna alakot formálni akkor sokkal vonzóbb lettem volna számára és mindenhogy kedvelt volna, kapcsolatra is hajlandó lett volna. Megillettem egy szép válasszal, mire az ő válasza az volt hogy soha nem fog elfelejteni és nem akart bántani. Ezután hétfő este, amikor tök nyugodtan feküdtem volna le késő este aludni, mert másnap pótvizsgáztam és rengeteget tanultam, kaptam tőle egy újabb sms-t amiben szívből kívánt sok sikert nekem és leírta,hogy szeretné kifejteni hogy mit miért tett, talán egyszer és sajnálja, hogy összetörte a szívem, meg fogja még bánni és szeretne még ilyen lányt az életében mint én, meg hogy szeretne mellettem lenni barátként de ez már nem lehetséges. Erre mondtam én hogy akkor találkozzunk és beszéljük meg. Visszaírt, hogy később megbeszéljük és most megint csak várok. Aggódik értem? Mit tehetnék? Képtelen vagyok kiverni őt a fejemből, úgy érzem nem tud ő sem elengedni. Az eddigi kapcsolataimban nem voltam szerelmes, inkább szeretethiányos és volt két ember, akivel együtt jól éreztem magam, de egy csepp szerelem nem volt benne. De Ő más, az iránta érzett szeretetem, vágyam leírhatatlan s kimondhatatlan. Most először érzem a szerelmet, s vele együtt a fájdalmat. Minden este rá gondolok, sírva alszom el. Hiába lett volna lehetőségem mással, úgy éreztem mintha megcsalnám őt, nem találkozom senkivel, nem mozdulok ki itthonról, csak elvagyok a gondolataimmal, az emlékekkel és verseket írok, Hozzá.

Én még mindig rá várok, de kezdek már teljesen összeomlani, magamba fordulni, újra csak nyugtatókat szedek hogy legalább aludni tudjak. SZERETEM ŐT!!

Mit tehetnék? Kérlek,segítsetek!

(Tanácsot kértem és nem rosszindulatú kommenteket, kérlek, kíméljetek!

2017. jún. 29. 00:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de nem olvastam el végig a novelládat. Bőven elég lett volna csak a kérdést kiírnod. NEM fogod elfelejteni az első szerelmedet. De a szomorúságot igen. Majd a második szerelmed mellett.
2017. jún. 29. 00:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Igazából együtt sem voltunk konkrétan,mármint kapcsolatban, ezért sikeredett hosszúra a magyarázat. Még érzem a folytatás illatát a levegőben. Hiába volt két hosszabb kapcsolatom, egyikben sem volt igazán szeretem. Őt viszont tiszta szívből. Remélem valaki elolvassa azért. :(
2017. jún. 29. 00:24
 3/8 anonim ***** válasza:

bocs nem olvastam el, tul hosszu, de igy a 40hez kozel bizton allithatom, hogy EL FOG MULNI A FAJDALOM

az elso szerelmemet a mai napig nem felejtettem el, de mostmar nincs meg a fajdalom meg a siras meg az almatlan ejszakak es az etvagytalansag emleke, csak a szep meg a jo jut eszembe vele kapcsolatban

nyugi, ezzel mindenki igy van, az ido tenyleg begyogyitja a sebeket, de amikor verzel ezt bazi nehez elhinni...

2017. jún. 29. 00:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Úgy írok, hogy elolvastam, nő vagyok és tényleg nem rosszindulatú, de!

Egy dolgot érts meg: te hatalmas tévedésben élsz. Ez a fiú már(?) semmit sem akar tőled. Talán soha nem is akart.

Az, hogy írogat most is neked, az egy dolog miatt van. Nem akar veled több problémát. Nyilván érezte, hogy te nem az a lány vagy, akit 1 sms-ben dobhat, hát ír neked mér párszor. Figyeld meg! Ír még neked egy párat, de ha te nem erőlteted, a részéről most már teljesen lezárt lesz. Biztos akar lenni abban, hogy te is le tudod zárni a dolgot és nem fogsz ragaszkodni, egy jó fej barát szintjén akarja dolgot lezárni, mert mint írta, még a barátság sem lehetséges. Alig átlátszó... Én is csináltam ezt fiúval, higgy nekem! Értsd meg, hogy már semmit sem akar tőled, abszolút semmit. Ne tévesszen meg az, hogy most még ír. Aki aggódik érted és szeret, az nem mond olyat, hogy alakot kellene változtatnod, hogy kapcsolatot kezdjen veled, nem tűnik fel? Legyen már egy pici önbecsülésed! Hányszor megbántott, és habár te nem úgy élted meg akkor csak most, de kihasznált! Valamilyen szinten hibás vagy te is, mivel ő előre mondta, hogy mit akar (barátság extrákkal), és te belementél úgy, hogy innentől kezdve azért lehettek volna fenntartásid, sőt mint írtad másodszor sejtetted, hogy megint átverés lesz.

Annyit tehetsz, hogy leállsz mindenféle önkárosító tevékenységgel, mert így a következő jelöltet, már nem az alakod miatt fogod elveszíteni, hanem a függőséged és az öngyilkossági hajlamod miatt!

2017. jún. 29. 00:52
 5/8 anonim ***** válasza:
48%

Nos Kérdező, ha valóban ő volt Az Igazi, akkor soha de soha nem fogod tudni elfelejteni. Én 17 éve (!!!) cipelem magammal a volt szerelmem súlyát, és mái napig ugyanúgy odavagyok érte, ugyanúgy csak rá van szükségem, mindenki mást elhajtok a 3,14csába.

Ha viszont NEM ő volt Az Igazi, akkor könnyűszerrel beleszeretsz majd másba, meglásd.

2017. jún. 29. 01:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Kérdező az a baj, hogy a szavakat nézed nem a tetteket. Gyönyörű amiket ír, még azt is mondhatnám hogy ő is lehet érez valamit. Aztán ott vannak a tettek a nagy büdös semmi. Rád dob egy SMS-t, leakaszt téged a falról hogy ugyan ugorj át már mert ő most nagyon akarja. Magyarul házhoz jár az ingyen p.nci. Sok férfi barátom van, hidd el nagyon jól tudják, hogy mit kell mondani azért, hogy szétnyíljanak a lábak. A nők baromi egyszerűek, csak az érzelmekre kell hatni. Kicsit adok-kapok hogy ne higgye azt hogy párkapcsolat, de ne is szakítson meg velem minden kapcsolatot. Ráadásul te teljesen kitárulkoztál, tudja hogy szerelmes vagy ergo bármit megtehet veled, hiszen te elnézel mindent. Egy valamit jegyezz meg, ha egy férfi tényleg téged akar, akkor nem hezitál, nem drámázik hanem egyértelműen tesz azért, hogy együtt legyetek. Az összes többi dolog mellébeszélés. Arról amúgy nem is beszélve, hogy nézd már meg mit mondott az alakoddal kapcsolatban. Változz meg hogy elfogadjon? Ugyan kérlek. Legyen már önbecsülésed, ez nem szerelem csak sóvárgás az elérhetetlen után. Fog jönni majd olyan akinél tényleg elmondhatod, hogy szerelmes vagy mert kölcsönösen szeretitek egymást és úgy szeret téged ahogy vagy. Nem fog az éjjel leakasztani a polcról csak mert dughatnékja van és nem akar majd megváltoztatni. TESZ AZÉRT HOGY EGYÜTT LEGYETEK.

Ha azt akarod, hogy ebből jól gyere ki és ne alázd meg magad még jobban, fogod szépen és minden kapcsolatot megszakítasz ezzel a hős szerelmes dugós extrás sráccal. Mellékesen a gyógyszereket felejtsd el, nem segítség és kezdj el nyitni mások felé, mozdulj ki, ismerkedj, barátkozz. Élvezd az életet. Ha meg vissza akarna jönni a szokásos térítő szöveggel, akkor kell neki megmondani, hogy lapozhat a listán és dugjon mást. Te meg ne szomorkodj, mert az idő telik és olyannal foglalkozol aki nem ér semmit sem.

2017. jún. 29. 07:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Végigolvastam!! Nos, szerintem egyoldalú a sztori, itt csak te vagy szerelmes...sajna ez így nem jó felállás, jobb , ha elfelejted, mert nem lesz ebből boldog és hosszú párkapcsolat...egyet mondhatok: idő és türelem és újra....
2017. jún. 29. 09:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most oda jutottunk hogy nem akar kapcsolatot.. én meg visszavágtam hogy ez hazugság, hiszen akar ő, csak nem velem, Csak velem volt eddig neki a legjobb az ágyban, ezt többször is mondta már. Én meg úgy vagyok vele, hogy ha ennyit kaphatok belőle akkor hát legyen, mindenhogy szenvednék de így legalább érezhetem még egy kis ideig a közelségét. Tudom, brutális őrültség, de szükségem van rá. Azt hiszem addig nem tudok megnyugodni míg nem látom és a szemembe nem mondja hogy felejtsem el. Úgy hiszem harcolnom kell még érte. Köszönöm mindenkinek a választ!
2017. júl. 13. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!