Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok és nők! Szerintetek a képen látható férfi jóképű?
Mert olyan nem létezhet, hogy egy pasi valaki szerint jól néz ki, más szerint meg nem. Számomra pl Brad Pitt kifejezetten csúnya, pedig állítólag őt szeretik a nők. Azzal meg eddig mindenki körberöhögött, hogy szerintem Adam Driver jól néz ki, mert mások szerint meg csúnya.....
Kérésedre 4 pasi, aki szerintem jól néz ki (Adam Driveren kívül, őt már ellőttem két sorral feljebb, nem írom újra):
- Winston McCall
- Marco Hietala
- Serj Tankian
- Cam Avery
Nem hiszem, hogy ez olyan extrém lenne...
A képen szereplő pasi nem nézne ki amúgy rosszul, de a szája csücske nekem nagyon fura, mintha állandóan fintorogna, nem igazán szimpatikus emiatt az arca.
Igen ezen a képen elég sármos. Viszont amit #4 linkelt ott a legtöbbön nekem kifejezetten nem tetszik...
De mindenkinek más az ízlése, és ez így is van rendjén, kár ilyeneken vitatkozni, hogy most ki szép/jóképű, és ki nem
#17 A borostától azért ne legyen már tök egyforma 2 pasi.
Arról nem mi nők tehetünk,hogy valószínűleg nincs olyan kisugárzásod,amivel barátnőd tudnál szerezni magadnak,ha már jóképű nem vagy.Mert gondolom,ez a problémád,ezért vagy kicsit megkeseredve.
# 17
Minek rinyálsz? Van itt 1-2 olyan csaj, akiről beszélsz, de persze, hogy rá fókuszálsz, és ezért "félsz". A pozitív kommentek nem érdekelnek, a teljesen más gondolkodású nőkre meg tojsz, csak arra ugrasz, ha valaki ilyen "félelmetesen" áll hozzá.
A válaszadók sokszor elfelejtik, hogy a "jóképű" és a "nekem bejön" az két külön kategória. Igen, a képen szereplő férfi jóképű, és ha az utcán szétnézünk, meg kell állapítsuk, hogy átlag feletti és nem átlagos vagy közepes.
Ennek ellenére nekem például nem jön be. De ettől még elismerem, hogy jóképű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!