Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy is csináltassam meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy is csináltassam meg a fogaimat hogy lett egy lány aki elfogadott?

Figyelt kérdés
Nagyon csúnyák a fogaim de lett egy kedves lány aki megszeretett és elfogadott így is. Adjak ki ezekutan több száz ezer ftot fogaimra?
2017. júl. 26. 09:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem a csajozas miatt csinaltatja meg a fogait az ember. Furdeni is csak azert szoktal, hogy a csajoknak jo legyen? Atyaeg.
2017. júl. 26. 11:40
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem is magadért csináltasd meg ne miatta, vagy más miatt.

Te is saját magadra mondtad, hogy nem tetszik. Az is kérdés, hogy mi miatt mondod, de ha van rá lehetőséged, a pénz és az orvos is, én gondolkodás nélkül belemennék.

Nekem is van egy problémám, és alig várom, hogy elkezdhessem a kezelést, csak muszáj megvárnom az őszt vele, és bizony az is százezres összeg lesz. Nem azért akarom kezdeni, mert félek más gondolatától, hanem mert nekem lett elegem belőle, hogy ilyen, és sokat javítana az önképemen, ha jobb lenne. Ebből kifolyólag meg az élet több területén is sikeresebb lehetek. :D

Gondolkozz így!:)

2017. júl. 26. 12:06
 13/17 anonim ***** válasza:

Egyetértek az előttem lévőkkel.

Nem azért kell megcsináltatni, hogy elfogadjon ez a lány, hanem magad miatt, hogy igényesen nézzél ki és tudjál normálisan rágni. Ha erre sajnálod a pénzt, ezt nem nézi jó szemmel ez a lány.

2017. júl. 26. 12:42
 14/17 anonim ***** válasza:
Magad miatt csináltasd meg ne más miatt.
2017. júl. 26. 14:25
 15/17 anonim ***** válasza:

És még a nőknek van nagy igényük???WTF????

Ha akarsz rágni még legalább 20-30 évig,csináltasd meg,vagy spórolj rá.Lehet takarékszámlát is nyit,ahova havonta feltölthetsz egy összeget és lesz motiváció,hogy ne herdáld el a megspórolt pénzedet,mert ha onnan utalsz magadnak,akkor le lesz vonva.

2017. júl. 26. 14:45
 16/17 Sunshinedoll ***** válasza:

Kinek akarod megcsináltatni? Magadnak vagy a külvilágnak?

Ha pl engem zavar valami magamon, hiába mondja valaki, hogy jó az úgy, úgyis megcsináltatom/kijavítom, akármi, mert én élek ebben a testben, nem a többiek.

2017. júl. 26. 17:51
 17/17 anonim ***** válasza:
Csináltasd meg, persze, mert a végén majd összeszarod magad a fájdalomtól, és akkor meg nem tehetnek vele x ideig semmit.
2017. júl. 28. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!