Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elfogadott manapság, ha egy lány hívja el a fiút valahová? Fiúk, ti mit szólnátok hozzá, ha egy számotokra szimpatikus lány elhívna titeket sétálni, vagy beülni valahova, ilyesmi?
Tetszik egy srác, egy suliba járunk. Fb-on szoktunk beszélgetni, nagyon sok mindenről tudunk dumálni, szóval van közös témánk. Nekem nagyon tetszik ez a srác, mert figyelmes és kedves (legalábbis velem eddig mindig figyelmes, kedves volt) és van benne valami plusz, amit nem lehet megfogalmazni.
Úgy érzem én is szimpatikus vagyok neki, bár azt nem merném kijelenti, hogy bejövök neki.
Eddig úgy tűnik, hiába próbálok jelezni neki, mert kb. 1 hónapja ugyanott tartunk. Mosolygunk egymásra, nézzük a másikat, néha beszélgetünk. Mivel nem jutunk egyről a kettőre, gondoltam kezembe veszem az irányítást és megkérdezem, hogy lenne-e kedve találkozni velem valamikor. Ha minden igaz, jövőhéten lesz olyan esemény, ami kapcsán meg tudnám kérdezni. :)
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire elfogadott manapság, ha egy lány hívja el a fiút találkozni? Fiúk, ti mit szólnátok hozzá?
17/L
Vajon én ismerlek?:):D
De amúgy nincs ezzel probléma,miért ne?:)
El ne hívd, mer azzal téridő-paradoxont hoznál létre, amitől felfordul a világ, és megsemmisül a világegyetem...
Mikor, és hol van az leírva, hogy egy lány nem hívhatel egy fiut sétálni, moziba, stb?!
Miért az a fő visszatartó erő, hogy valaki cikinek fogja tartani?
Szerintem jobb, ha pár idióta ismerősöd majd cikinek tart, és összejössz mondjuk a nagy ő-vel, vagy akár csak egy tapasztalat legyen.
Sz@rd le mit gondolnak rólad mások! Aki tényleg a barátod, vagy bárkid, és szeret, nem fogja cikinek tartani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!