Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most komolyan: Te hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan: Te hogyan szoktad kinyitni az ajtót?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 18:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
-.-
2010. máj. 22. 18:33
 12/19 anonim ***** válasza:
faltörő kossal:D
2010. máj. 22. 18:34
 13/19 BlackSword ***** válasza:

Ha azrra vagy kíváncsi, hogy hogyan vágom be, akkor azt kérdezd... Senki sem gondolatolvasó... De ha már ennyire nem mered leírni sem a szavakat, akkor

hogyan...

...dugod be a kulcsot a zárba?

...zavarod be a macit a málnásba?

...adsz autógrammot fehér tollal lányoknak

(most több nem jutott eszembe)

DE a lényeg... figyelj a parneredre, és hallgass az ösztöneidre...

Sok sikert!!!!

2010. máj. 22. 18:36
 14/19 anonim ***** válasza:
"Drágám, NyissadkideAZONNAL!!!
2010. máj. 22. 18:43
 15/19 anonim ***** válasza:
ha új az ajtó akkor ki-be mozgatom mint az állat, viszont ha már régi és el van használva, akkor ki se nyitom :)
2010. máj. 22. 19:01
 16/19 A kérdező kommentje:
xD
2010. máj. 22. 19:10
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Elöbb megnézem, hogy be van-e zárva, mert ha be van zárva, akkor elég nehezen nyilik. Meg kell találni a megfelelő kulcsot hozzá, ami általában csak idő kérdése (utána meg párszor figyelmesen kell kinyitni, hogy legyen meg a bejáratás, esetleg meg is kell olajozni). Ha nincs bezárva, akkor addig kopogok amig kinyitják, vagy esetleg én próbálom meg kinyitni, ha nem túl régi az ajtó.

Arra kell nagyon figyelni, hogy hányan nyitották már ki elötted az ajtót (pont, mint az autók esetében a megtett kilométer), mert ha túl sokan, akkor onnan inkább menekülj, NE IS KOPOGTASS.

2010. máj. 22. 19:14
 18/19 anonim ***** válasza:

fantáziadúsak vagytok...de én ált szeretek egy ajtót nyitogatni,és az se legyen bejáratva.

Szeretem én használni egyedül azt az ajtót(:

f/16

2010. máj. 22. 20:25
 19/19 anonim ***** válasza:
idióták -.-'
2010. máj. 22. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!