Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem kellene egy nyafogó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kellene egy nyafogó lúzerek címü altopikot nyitni?

Figyelt kérdés
A kérdések nagyobb hányada ebbe a kategóriába esik és ha külön rublikájuk lenne, nem ezzel lenne tele az egész felnött párkapcsolatok rész.

2017. júl. 25. 07:44
1 2 3
 11/23 Diavolino44 ***** válasza:
42%

Lazy,

En a kovetkezoket vallom, s ezert minden olyan luzert mint te belealazom a sarga foldig. Alapvetoen a tortenetek, szinhazi darabok, hasonlo szisztema alapjan epulnek fel. A cselekmeny hompolyog, a drama fokozodik s a vegen a katarzis mint tisztitotuz vegig sopor s elinditja a cselekmenyt egy masik iranyba. Ugyanezt gondolom az eletrol. Miert? Mert a sajat problemaim pontosan igy oldodtak meg. Mikor fogsz elmenni a fogorvoshoz kontroll vizsgalatra, max ha faj a fogad.

Minel tobb pofont es megalazast fogsz kapni amiert ilyen luzer vagy annal melyebbre fogsz sullyedni a sajat mocskodban. Amig egy nap ott lesz az elhatarozas, hogy eddig es nem tovabb!! Elered azt a pontot, ahol vagy ongyilkos leszel, a sikertelenseg es a megalaztatasok miatt, vagy kezedbe veszed a sorsod es elindulsz felfele mint egy raketa. Mindketto jo dontes.

Mi a baj a tanacsokkal? Az, hogy nem fogod megfogadni oket. En itt folyamatosan latom azokat a tancsokat, amik egy olyan b@lfeknek mint te vagy is tud segiteni. Csak a gond az, hogy te benne csucsulsz a sajat kis dobozodban, amire az van irva, akkor leszek sikeres a noknel, ha

1.) jokepu leszek

2.) magasabb leszek

3.) gazdagabb leszek

4.) lefogyok

5.) kigyurom magam

6.) meno allasom lesz

Stb.

Amig ezekben a dobozokban ulsz, akarki akarmit mondhat. Lefogod sz.rni, azt mondod ez mese habbal, mert csak akkor leszek jo ha 5.) vagy 1.)

Elted valahogy az eleted eddig, tarts onvizsgalatot, hogy mi az oka, hogy luzer vagy. Talald meg azokat a pontokat, amiken valtoztatni tudsz. Es dolgozz rajta. Keresd meg milyen dobozban csucsulsz. S cselekedj!!

2017. júl. 25. 11:08
 12/23 anonim ***** válasza:
65%
Ne már!!! Miért akarod a tagok 90%-át kirekeszteni az oldalról? Kész unalom lenne az egész kategória.
2017. júl. 25. 12:10
 13/23 LazyJones ***** válasza:
70%

Első körben lúzer ám a jó édes. Csak úgy barátilag.

Második kör: "Minel tobb pofont es megalazast fogsz kapni amiert ilyen luzer vagy annal melyebbre fogsz sullyedni a sajat mocskodban. Amig egy nap ott lesz az elhatarozas, hogy eddig es nem tovabb!! Elered azt a pontot, ahol vagy ongyilkos leszel, a sikertelenseg es a megalaztatasok miatt, vagy kezedbe veszed a sorsod es elindulsz felfele mint egy raketa."

Igen. Csak ha az ilyen megmondó emberek miatt, mint amilyen Te is vagy, kell eltemetni egy huszonéves srácot, vagy lányt, akkor vonogathatod a vállad, hogy istenem, lúzer volt, nem kár, de azért néha belegondolhatnál, hogy talán a Te reakciód volt az egyik méretes szeg a koporsójában. Nem kívánom, hogy te is átéld, milyen érzés ez.

3: Én spec. igyekszem megfogadni a tanácsokat, ugyanis azért teszek fel kérdést, (ha teszek,) mert kifogytam az ötletekből és tippekből, és reménykedem benne, hogy mások tudnak valami olyasmit mondani, amit eddig nem hallottam, nem gondoltam rá, vagy nem próbáltam. Nem pedig azért, hogy a vélt, vagy valós sebeimet nyalogassam.

Ez kicsit olyan, hogy senki nem írja elő, hogy adakozz a hajléktalanoknak, vagy állj oda ételt osztani. De ha felrúgod az utcán, csak hogy érezze, milyen szerencsétlen, tehetetlen, lecsúszott alak, akkor meg lesz rólad a véleményem, és nem túl pozitív irányban.

2017. júl. 25. 13:06
 14/23 Diavolino44 ***** válasza:
0%

:D latom durci vagy Lazy. :D

Haha, vicces, de meg tancsokat is szoktam adni, hogyan kell, kivitelezni az ongyilkossagot, ugy hogy biztosan sikeruljon.

Tedd fel magadnak a kerdest, te mit valasztanal, 50 ev szenvedest es sirankozast vagy , hogy most azzonal legyen vege a szenvedesnek? Ha a sirankozast es a szenvedest akkor meg nem faj elegge. Akkor meg megkapod azt a buksi simit es vigasztalo szavakat, hogy minden rendben lesz, csak varni kell. Mindenert a felelos a kormany, a tarsadalom, a nok, a szellemek stb s szepen leelsz ezzel a tudattal a hatra levo eletedet. Inkabb egyszerubb most azonnal veget vetni a szenvedeseknek. Ha ugy erzed, nem kot ide mar semmi minek maradnal? Ha valakinek van annyi batorsaga, hogy veget vessen az eletenek, az legalabb tiszteletet erdmel. Aki vegig kesergi, az meg azt sem.

Nagyon jo peldat hoztal, fel, ha tudnam, hogy azzal elinditom egy pozitiv iranyba a hajlektalant, hogy felrugom az utcan, isten bizony azt csinalnam egesz nap. Az a baj a hajlrktalanok 99% nal, hogy mar egy olyan apatiaban van, ahonnan nem is akar sehova se fejlodni. Hiaba karolod fel hiaba rugsz bele, azzal tartosan semmi sem fog valtozni.

De mi van a tobbivel amit irtam? Vagy ennyire durci lettel, hogy csak abba kotsz bele, ami kb nem is tartozik a targyhoz. Mar majdnem elszomorodtam. :D

2017. júl. 25. 16:09
 15/23 LazyJones ***** válasza:
100%
Tudod azok után, hogy így kezeled mások halálát vagy öngyilkosságát, igazából feleslegesnek érzem, hogy bármi empátiát próbáljak belőled kicsiholni. De azért az kíváncsivá tett, hogy melyik részre nem válaszoltam az írásaidból?
2017. júl. 25. 16:16
 16/23 anonim ***** válasza:

Én ma - egy teljesen normális válaszom kapcsán - olyan privátot kaptam egy sráctól, hogy 'akkor te prosti vagy?'

Ja, és nem ő volt az első, aki ilyen undorító hangnemben küldött üzenetet. :) Aztán kérdésbe meg kiírja, hogy 'RENDES' srácként miért nincs barátnője. Szánalmas. ^^

21/L

2017. júl. 25. 18:07
 17/23 anonim ***** válasza:
43%

Nem gondolod, Kérdező, hogy kicsit önhatalmú vagy? Ez az oldal mindenkié, és ha nem ütközik a szabályzatba, olyan kérdést tesznek fel, amilyet akarnak. Ne akard már megszabni pls, hogy ki mit kérdezhet,csak mert nem bírja a gyomrod.

Mondok néked egy frankót: ha nem tetszenek az ilyen kérdések, nem kell válaszolni hozzájuk. Én se válaszolok autószerelés és futball témakörben, mert nem értek hozzá. Akkor te miért, ha nem is akarsz segíteni? Ja, hogy fröcskölődni egy jóízűt azt jólesik...

Kérdezőt ám miért nem lehet lepontozni? Most úgy rátolnék pár ezer piros kezet.

2017. júl. 25. 23:37
 18/23 anonim ***** válasza:
Ha zavarnak, minek olvasod őket?
2017. szept. 13. 21:09
 19/23 anonim ***** válasza:
Diavolino, ezek a válaszok förtelmesek!
2017. szept. 13. 21:34
 20/23 A kérdező kommentje:

"Ha zavarnak, minek olvasod őket?"

Mert sok esetben a kérdés kiírásából nem egyértelmü, de a kérdések 60-80%-a csak siránkozásról meg nöellenességröl szól.

2017. szept. 14. 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!