Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Önsajnáltató, nyafogó lányok, ti mégis milyen csodára vártok?
Figyelt kérdés
Nem egy ilyen lánnyal beszéltem már élőben is, itt is, mind nyafogott, hogy neki milyen rossz, mert senkinek sem kell, volt nem egy huszonéves szűz, voltak lelki problémákkal küzdők is. Oké, tudom, hogy én se vagyok nagy szám, nekem is vannak hibáim, de miért kell elzárkózni, lelépni? Ha nem engedtek igazán közel magatokhoz senkit, akkor mégis hogyan gondoltátok kilépni a "magány - félelem - szorongás - zárkózottság - további magány" ördögi köréből? Gondoljátok, hogy majd jön a szőke herceg, és a két szép szemetekért rögtön feleségül kér benneteket? Miért jó örökösen rettegni? És miért nem hiszitek el, ha valakit tényleg érdekeltek, ha az az ember nem bánja, hogy voltak/vannak problémáitok? (Most nem arra gondolok, hogy valaki pl. pszichopata tömeggyilkos, hanem mondjuk arra, hogy önbizalomhiányos, félénkebb stb.) Szándékosan provokatív a kérdésem, mert szeretnék választ kapni.2013. nov. 30. 20:07
1/4 anonim válasza:
Szőke herceg fehér lovon.Majd elviszi őket a kastélyba királylánynak.
3/4 anonim válasza:
Lejjebb kell adni az igényekből. Le kell mondani felszínes, szűk látókörű szokásaikról.
4/4 A kérdező kommentje:
Csak eléggé bosszantó, hogy állandóan panaszkodnak, és elvárják, hogy nekik mindenki adjon esélyt, holott ők meg nem adnak senkinek. Aztán meg csodálkoznak, hogy megcsontosodott vénkisasszonyok maradnak.
2013. nov. 30. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!