Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 év korkülönbség az alábbi esetben sok lenne?
Adott egy nagyon intelligens, okos, gyakorlatias, talpraesett, független szép hölgy. Egyedül él, dolgozik, főz és ellátja a háztartást is. 23 éves.
Valamint egy egyedülálló, gyerek nélküli, egzisztenciával rendelkező férfi, aki komoly kapcsolatot keres és nem híve a szexkapcsolatnak, egy éjszakás kalandoknak. 38 éves.
Vajon működőképes lenne a kapcsolat a fentiek tudatában, vagy kár egymás idejét rabolni?
Pár évig jó lenne.
Amúgy semmit sem tudunk róluk. Itt lényegében mindenkit okosnak, szépnek meg hasonlóknak jellemeznek. Aztán pár év múlva meg jön, hogy ez meg az a gond. Nem ismerjük őket, biztosat nem mondhatunk.
Te vagy a nő?
"főz és ellátja a háztartást is."
Ez valami elvárás?
Messze nem egy életszakaszban vagytok.
Ti tudjátok, én nem tenném.
Azért elég durva, hogy a férjem nyugdíjba vonul én meg még 15 évig dolgozom.
Miért lenne sok?
És miért az életkortól függ ez?
Ha szeretik egymást, vannak közös értékeik, céljaik....
Rengeteg kapcsolat bomlik fel, akkor is, ha napra egyidősek párok, szóval nem a nyugdíjas éveken kezdenék gondolkodni
Azert egy egyszemelyes haztartast nem egy nagy dolog ellatni. :D Rengeteg ember ellatja magat, dolgozik stb. Ebben nincs semmi extra.
Szerintem ebben a formaban sok a korkulonbseg. Lehet egy ideig lehet menne, de utana kiutkozne, hogy teljesen mashol tartanak az eletben. A talpraesett fiatal lanyka talalhat az o korosztalyaban is hozza hasonlo ferfit, akivel egyutt elhetik meg a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!