Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszer majd meg fogja bánni?
Szóval,van egy srác,akivel nagyon jól alakultak a dolgok, kb fél évig minden hétvégénket együtt töltöttük. A vizsgaidőszakban rengeteget bíztatott,mivel neki már van 2 diplomája,rengeteg tanácsot adott ezzel kapcsolatban. (15 évvel idősebb)
Sokszor mondta,hogy nagyon kedvel stb.
Kapcsolatot mégsem akart. Volt egy periódus,amikor azt mondta,nem tudja mi legyen,gondolkodnia kell,végül nem lett belőle semmi.
Azt mondta csak szexet nem akar,mert ennél többre tart, nyitva hagyja a dolgot,hogy egyszer majd a jövőben lehet közöttünk több.
Én nagyon szerelmes lettem és nem megy ez a barátság dolog. Így elengedem teljesen,úgy döntöttem. Nem találkozom vele többet.
Valamiért nagyon kevés lett az önbizalmam,mióta ismerem őt. Nyilván a visszautasítás miatt.
Valamiért úgy érzem,hogy a külsőmmel lehet a baj, hiszen beszélgetni meg ilyesmi,magyon jól tudtunk.
Szóval úgy döntöttem, "bombanőt" fogok csinálni magamból.
A barátnőim meg barátaim persze azt mondják,hogy hülye vagyok és ez nem igaz, mert jól nézek ki,de egyszerűen én nem látom ezt. Ha jól néznék ki összejött volna velem,hiszen az idősebb pasik mindig buknak a fiatalabb lányokra. Összhang megvolt, beszélgetés is, értelem is,ő maga mondta,hogy milyen okos vagyok. Akkor mi más lehetett a baj?!
Szóval majd évek múlva,ha már minden okés, és sokkal jobban érzem magam a bőrömben,elérem ,amit akarok,újra fel akarom keresni.
Szerintetek ilyen helyzetben van esély,hogy majd megbánja,hogy akkor nem kellettem neki?
Tényleg nagyon megviselt az egész,nem is sejti,mekkorát rontott az önbecsülésemen.
20L
Borzasztó gyerekes ez a bombázót faragok magamból, hogy egy napon majd megbánja gondolkodás.
Egészen odáig szimpatikus nőnek tűnél, az viszont kb a legalja
Te jó ég...
Figyu már, te soha nem utasítottál vissza senkit, akivel am. semmi baj nem volt, csak nem akartál többet...?
Itt nincs olyan, hogy "mi volt a baj", ez volt/az volt, vagy hogy nem nézel ki elég jól... olyan vagy, mint ezek a gyk-s nyomorék rinyapasik, komolyan... :/
A "nem" azt jelenti, hogy "nem", és kész. Ennyi. Rengetegszer nincs mögöttes tartalom, sem különösebb ok, se semmi. Nem akarja és kész, fogadd el.
De volt pl egy másik 20 éves lány egy ébe,akivel viszont kavart is.
Ezért gondolom ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!