Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában kinek akarnak leginkább tetszeni?
Saját magunknak, elsősorban. A többi nőnek másodsorban - mivel tőlük érkezik a legtöbb visszajelzés. :D
A pasik észre sem veszik, ha új frizurád van, vagy máshogy öltözködsz, vagy megcsináltattad a körmeidet. A többi csaj az, aki az ilyeneket kiszúrja, és megdicsér, ha jól nézel ki. :D
A pasiknak felesleges cicomázni magad, mert nem értékelik.
Magamnak, más lányoknak, sokkal jobban szeretem a lányok bókjait, sokkal önzetlenebb és őszintébb. Meg nyilván az aktuális pasimnak is. De nem úgy, hogy kivetkőzzek magamból a kedvéért.
Volt már olyan pasim, hogy szólt, hogy ezt-meg azt kéne hordanom, de nekem az nem tetszett, így nem hordtam. Elsősorban magamnak, aztán majd jöhet a többi.
Másik nőknek... nyilván a divatlapokat nem férfiak írják mert akkor olyan sok ócskaság nem jönne divatba mint amit a nők hordanak (hózentróger, gumicsizma, boyfriend nadrág)
Egy férfi mindig csak sokadig helyen lehet.
Amúgy meg mi az hogy egy nő bókja sokkal önzetlenebb?:D
Te ezt komolyan is gondolod?:D
Egy nő bókja más nő felé általában olyan álszent, hogy csoda hogy nem fordul meg a levegőben közben. Jajj de jó ez a ruha (ja, anyádék vették, aztán egy b.dös k.va vagy) és a többi... Ezek az őszinte bókok?
Meg jajj de jó alakod van (majd ha megöregszel megtudod, meg ha majd dolgozni kell vagy nem lesz olyan aki tolerálja hogy a teremben leszel napi 2 órát majd megtudod...)
Ezeket sorolhatnám napestig. Egy férfi meg amit mond általában 2 dolog miatt mondja, mert tetszik neki vagy mert megd.gna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!