Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Titeket mennyire zavar ha a nőnek van tetoválása?
nálam kizáró ok, utálom a tetoválásokat.
régen még volt mondanivalója, manapság már divat lett mert menő a fészbúkra meg az instára posztolni a tetkós képeket.
meg saját tapasztalatból amelyik nőnek vannak divat tetkói, azok általában könnyűvérű kapcsolatra alkalmatlan egyedek.
tisztelet a kivételnek.
#
Ami neked divat tetkó, az másnak sokat jelenthet.
Valakit tetoválás miatt elítélni nagyon konzervatív dolog. Lehet nekem se kellene ilyen férfi.
Ez elég egyszerű gondolkodásra vall:
sokat jelent vmi --> magamra kell varratnom
Ezt mi nem elítéljük, hanem lenézzük.
#5 áruld már el hogy akkor minek tettél fel egy kérdést amire csak olyan válaszok érkezhetnek ami neked megfelelő?
látszik hogy gyerek vagy még, és buta is.
mellesleg ha nekem nem jön be a tetoválás akkor én egy szar ember vagyok ? vagyunk még így pár milliárdan a földön, szóval az itt vergődő néhány felszínes emberke véleménye pont annyit ér, mint egy csepp a tengerben.
Hatos, közlöm veled, hogy szülés után ugyanolyana tetoválás, mint előtte. Tapasztalat.
Egyébként ha már fent van, nem lehet mit kezdeni vele, felesleges zavaró tényezőként kezelni. Ennyiből lehetne nagy orra, és akkor az főleg zavarjon, mert a gyerekek is örökölhetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!