Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki egyedül elmenni bulizni vagy csak beülni valahova este? 21/L
Szerintem sem ciki, csak nem biztos, hogy találsz valakit akivel lehet beszélgetni vagy ilyesmi.
Mármint persze jó az egyedüllét is, szabadon bulizni, de egész este egyedül, én néha rossz döntésnek érzem, hogy úgy mentem el.
Ezzel ellentétben néha sokkal jobban kijöttem másokkal, és éreztem jól magam, mint amikor barátnőkkel együtt mentünk. Egyszerűbb volt ismerkedni
Én is egyedül kezdtem el bulizni járni.
Viszont azóta már meg van hozzá a társaság.
Szereted a goát?
Ha budapesti vagy akkor gyere az Under Budapestbe :)
Sokáig úgy gondoltam, hogy ciki elmenni ide-oda, ha nincs barátnőm, meg milyen már egyedül beülni valahova.
Aztán rájöttem, hogy miért ne? Mennyi mindent kihagyok csak azért, mert éppen egyedül vagyok, és az egyedüllét nem egyenlő a lakás-rabsággal.
Manapság szinte bármibe belevágok egyedül, beülök egy etterembe vacsorázni, utazók, elmegyek moziba vagy színházba, meghallgatok egy koncertet. És ha valaki szerint ciki? Na és
Én is egyedűé szoktam menni, kicsit később kell odaérni mint ha társasággal lennél. PL discoban éjfél előtt nem igen van tánc addig a társaságok is csak lézengenek! Utána el lehet vegyűlni a tömegben! Azt látom, hogy idegen lányok is szívesen táncolnak egymással!
Ami mindenképp előnye a dolognak, nem kell társaság kellemetlen tagjaival foglalkozni. Pl van valaki aki ha néha vezet akkor hamar rájön a hazamehetnék,ha meg nem vezet iszik, akkor nehezen indul haza.
Hátrány, triplán kell vigyázni magadra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!