Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ilyen helyzetben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ilyen helyzetben? Érezhet valamit még irántam?

Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 07:11
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Van egy fiú..még 2éve jártam vele de anyum nem engedte hogy vele legyek azzal az indokkal hogy fiatal vagyok még a párkapcsolathoz.. Akkor voltam 14éves.. a fiúnak rá kis időre lett másik barátnője. de nekem azóta senki.de nem is ez a lényeg hanem hogy azóta is nagyon szeretem..tegnap is egész este együtt voltunk..egész este csókolgatott meg minden..mintha járnánk .. de két éve ez megy...szerintetek érezhet valamit még irántam?? nem kell lekur*** mert tudom hogy van barátnője de nem tudok elszakadni a fiútól mert nagyon imádom már mindent próbáltam de nem megy..szeretem ... szerintetek érez valamit? Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat !! :)
2010. máj. 22. 07:12
 2/14 anonim ***** válasza:
ÉN Is ilyen helyzetben voltam 3 évig. Szerintem érez valamit, csak nem mer kezdeményezni, vagy nem tudja hogy mit is akar pontosan és szerintem fontosabb vagy neki mint a barátnője.
2010. máj. 22. 07:14
 3/14 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem szakít a lánnyal ?:( mert mégis vele van...:/::// Igen ő is mondta hogy nem is tudja pontosan mit érezz :):/
2010. máj. 22. 07:17
 4/14 anonim ***** válasza:
mert fél hogy te elutasitod!
2010. máj. 22. 07:19
 5/14 A kérdező kommentje:
tudja hogy szeretem..hát hagyom mindig hogy csokólgassan stb :// meg hát 2éve ez megy..tudja ő h mit érzek szerintem .. szokta mondani hogy ha nem lenni neki ott az a lány csak velem lenne :(:(:
2010. máj. 22. 07:21
 6/14 anonim ***** válasza:
Egyszer próbálj meg vele kettesben lenni és beszélgessetek... és hozd fel hogy nagyon sajnálod hogy két éve úgy alakult ahogy...mert szerinted még mindig boldogok lennétek. Csak bátortalan és nem meri megmondani a barátnőjének hogy vége ennyi a magyarázata szerintem. Vagy azt is megpróbálhatod hogy elmenjetek ketten moziba...stb minél többet vagy vele, annál előbb fogja otthagyni a lányt szerintem
2010. máj. 22. 07:25
 7/14 anonim ***** válasza:

akkor meg,fél valamitöl,vagy valakitöl hogy nem szakit velle!

szerintem mond el neki hogy szakitson velle mert te még mindig,szereted!

és ö meg mondja hogy mi van most,egyáltalán!

DE SZERINTEM NYUGI SZERET ÉS?TI UGYIS EGYÜTT LESZTEK!

gyak légy turelmes!

2010. máj. 22. 07:27
 8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon Aranyosak vagytok !!!! :):):) Hát remélem ugy lesz..csak meddig legyek türelmes?:/ 2éve várok rá :( de nem bajj érte várok bármeddig mert nagyon szeretem ! :):)
2010. máj. 22. 07:29
 9/14 anonim ***** válasza:
igy van!az idö,majd eldönti hogy mi lesz!
2010. máj. 22. 07:29
 10/14 anonim ***** válasza:
Sok sikert!:) Ha érdemes rá várni akkor várj, annál jobb lesz majd ha a tied lesz:)
2010. máj. 22. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!