Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden barátnő rámászik a pasijára ha meglát rajta egy kinyomható pattanást? Ez olyan mint a bikának a vörös posztó?
+1 a nyomkodo nok oldalan
minden pasimnak nyomkodtam es mindegyik hagyta, szo nelkul turte
anyukamtol lattam, o is aput idegesitette ilyenekkel :D
szerintem ez ilyen allati oszton, mint a majmoknal a tetveszkedes
Nem undorodok, de nem is érzek rá késztetést. Ha olyan helyen van, ami nehezen elérhető (pl. hát), akkor megteszem, ha megkér rá, de saját magam sosem ajánlkozom. Intézze ő.
Magamat viszont imádom piszkálni.
3 tartós kapcsolatomból 2 volt nyomkodós 1 csak akkor nyomtam ki, ha megkértem rá, mert nem értem el. A többi nyomkodott ha kellett, ha nem. Viszont azt észrevettem, ha nyomkodni nem is, de buborékfóliát pattogtatni a nők közel 99 %-a szeret pattogtatni :D. Egyébként ez a nyomkodás dolog lehet, hogy evolúciós cucc pl a majmoknál a kurkászást is a nőstények csinálják inkább.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!