Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden barátnő rámászik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden barátnő rámászik a pasijára ha meglát rajta egy kinyomható pattanást? Ez olyan mint a bikának a vörös posztó?

Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy csak az én párom ilyen, de éppen ma beszélgettünk a haverokkal és állítólag nem egyedi jelenség.

2017. júl. 18. 22:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Ha egy fiúval már ott tart a kapcsolat, akkor én is és az összes barátnőm egyből rá repülünk a ki nyomtható pattanásokra :) szóval igen én is megerősítem.
2017. júl. 19. 00:37
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
En nem maszom ra a paromra, mert szerintem undorito, nyomja ki maganak :D
2017. júl. 19. 00:46
 13/25 anonim ***** válasza:

+1 a nyomkodo nok oldalan

minden pasimnak nyomkodtam es mindegyik hagyta, szo nelkul turte

anyukamtol lattam, o is aput idegesitette ilyenekkel :D

szerintem ez ilyen allati oszton, mint a majmoknal a tetveszkedes

2017. júl. 19. 01:28
 14/25 anonim ***** válasza:
Én személy szerint nem szeretem nyomkodni őket, tőlem tàvol áll ez a dolog :D
2017. júl. 19. 01:31
 15/25 anonim ***** válasza:
Én nem! Inkább adok neki egy pattanástalanító tapaszt.
2017. júl. 19. 02:21
 16/25 anonim ***** válasza:
Engem a hányinger kap el az ilyesmitől. Intézze el magának, vagy takargassa, ne is lássam.
2017. júl. 19. 05:20
 17/25 anonim ***** válasza:

Nem undorodok, de nem is érzek rá késztetést. Ha olyan helyen van, ami nehezen elérhető (pl. hát), akkor megteszem, ha megkér rá, de saját magam sosem ajánlkozom. Intézze ő.

Magamat viszont imádom piszkálni.

2017. júl. 19. 07:19
 18/25 anonim ***** válasza:

3 tartós kapcsolatomból 2 volt nyomkodós 1 csak akkor nyomtam ki, ha megkértem rá, mert nem értem el. A többi nyomkodott ha kellett, ha nem. Viszont azt észrevettem, ha nyomkodni nem is, de buborékfóliát pattogtatni a nők közel 99 %-a szeret pattogtatni :D. Egyébként ez a nyomkodás dolog lehet, hogy evolúciós cucc pl a majmoknál a kurkászást is a nőstények csinálják inkább.

30/f

2017. júl. 19. 07:42
 19/25 anonim ***** válasza:
78%
Kissé ledöbbentem, eszembe sem jutna ilyen... Az orrát , sőt a fenekét is magának törli ki...nem értem h jön egy nő ahhoz, h a párját ennyire kisgyereknek kezelje, h akaratán kívül igazgatja. Tudom, h le leszek pontozva, de ez a véleményem
2017. júl. 19. 08:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Biztos nem minden... én mondjuk bevallom, hogy szeretek nyomkodni. Kicsit olyan ez nekem, mint a kurkászás a majmoknál, a szeretet jele :D.
2017. júl. 19. 09:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!