Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden barátnő rámászik a pasijára ha meglát rajta egy kinyomható pattanást? Ez olyan mint a bikának a vörös posztó?
Figyelt kérdés
Azt hittem, hogy csak az én párom ilyen, de éppen ma beszélgettünk a haverokkal és állítólag nem egyedi jelenség.2017. júl. 18. 22:59
1/25 anonim válasza:
Nem, hogy értékelnéd a törődést. Wazze, manapság már minden probléma? Én imádom, ha bogarásznak rajtam, mint pávián a kicsinyén. 😂
3/25 anonim válasza:
:D na egy kérdés a mai nap ami legalább érdekes :) erre én is kíváncsi vagyok. Tőlem amúgy megy erre egy igen válasz :D
Tehát megtudom erősíteni ezt a jelenséget.
4/25 anonim válasza:
itt az élő példa :D
2:20-tól a magyar csaj tényleg élvezi :D
6/25 anonim válasza:
Hányás...hozzá nem nyúlnék!
Nem is járnék pattanásra hajlamos emberekkel,szerencsére már nem is korosztályom....
7/25 A legrosszabb válasza:
Eléggé fehér bőrű vagyok, alig barnulok, inkább vörösödök, bármennyit is tartózkodok a napon, és minél több napfény éri a bőrömet, annál több rajta a pattantyú, ha időben nem kezelem valami testápolóval. A volt barátnőim is folyton megmásztak, kellemetlenkedtek a hátamon, nem nagyon szerettem. Ez náluk valami szeánsz, valami rituálészerű dolog.
8/25 anonim válasza:
Én nő vagyok és mindegyik barátnőm szokott ilyet. Én megmondom őszintén nem szeretem.. nem csináltam soha ilyet és nem is fogok.
9/25 anonim válasza:
Én másét nem nyomkodnám, csak a sajátjaimat.
10/25 anonim válasza:
Engem ez férfiként nagyon vonzz, főleg az extrémebb esetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!