Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha tetszik nektek egy lány, akkor megjegyzitek, hogy milyen színű a szeme, vagy ezt teljesen elfelejtitek megnézni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 20:16
1/9 anonim válasza:
én nem jegyzem meg inkább az arcát h helyes -e
2/9 anonim válasza:
Én mindig a szemet nézem meg először,így emlékszek rá :D
3/9 anonim válasza:
Én megjegyzem(ugyan nem minden esetben, csak ha nagyon tetszik), úgyis az a 2. dolog amit megnézek egy lányon :)
21/F
4/9 anonim válasza:
Én a bugyija színét jegyzem meg csak.:D
5/9 anonim válasza:
Nem tudom mennyi értelme van ennek a kérdésnek, de én megszoktam jegyezni.
6/9 A kérdező kommentje:
lehet hogy nincs értelme a kérdésnek szerinted, csak érdekel, hogy a fiúk mennyire nézik a lányok szemét. mer eddigi tapasztalatok szerint többet nézik a mellünket mint a szemünket ;)
2010. máj. 21. 20:20
7/9 anonim válasza:
Nekem a vizuális memóriám nagyon rossz. Én azt sem tudom, hogy a saját szemem milyen színű, mindig másmilyennek tűnik. Ha látom is egy lányon, hogy milyen színű a szeme, úgysem emlékszem rá másnap. A telefonszámát előbb megjegyzem fejből, mint a szeme színét.
8/9 anonim válasza:
Szemét nem annyira, pl discoba nem is látod sokszor hogy pontosan milyen színű szeme van....XD
Ruhája, haja, stb alapján keresem fel újfent ha szimpi volt, és még nem vagyok "beszédhibarészeg"...XD
9/9 anonim válasza:
nemegyszer még a haja színét, nevét, ruházatát elfelejtem XD
Mondjuk igaz, nekem auditív emlékezetgyengeségem van XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!