Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ismerem. Felvettem msn-re nem beszélünk. Suliban, parkban folyamat néz. Ráköszöntem visszaköszönt. Azóta se köszön rám. De néz. Akkor most mit akar? :@:S 15/L
ez a kitörlés érdekes..hasonló cipőben járok mint te amugy kedves kérdező..:)
nekem is van egy fiú aki tetszik,mindig én irok rá és egyszer amikor írtam neki mondta h látta előző nap h ki volt irva nekem az h fa kedvenc filmjét nézem...:) pedig azt hittem már kitörölt...és a legjobb bnőmről is azt irja..ki ;közkérdés:ez a kitörlés akk mennyire megbizható? és téged ezek sz a rendszer sz kitörölt a srác?
Ez egy ultranagykalap FOS, hülyeségeket ír, csak msn userneveket lop
köszi...bár nem hiszem...de azért a tiédből is lehet valami..az én eddigi tapasztalatom azt súgja;h egyrészt ő se lehet hülye és vszínű h lejött neki h tetszik neked ..másrészről viszont TE ne gyötrődj még sokat ezen...hanem ha inkább tanácsolom h zárd rövidre...-irj neki és kérdezd meg esetleg h ő mit gondol..mondd meg h tetszik neked...és ha erre a konkrét kérdésre nemmel felel akkor felejtsd el de még bármi jó is kisülhet belőle...
azzal a fiúval akivel igy voltam/vagyok...nem kérdeztem meg és eltelt 2 év és még mindig néha tetszik..de ebből egy év folyamán csak rá gondoltam és ebben az a rossz h belemész a saját magad gyártotta játékokba ami fikció és kivetítés h vajon ő mit gondol....ne tedd!!! zárd rövidre és keress olyat akinek te is tetszel!! hidd el h fogsz találni...
sok sikert...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!