Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem ismerem. Felvettem msn-re...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ismerem. Felvettem msn-re nem beszélünk. Suliban, parkban folyamat néz. Ráköszöntem visszaköszönt. Azóta se köszön rám. De néz. Akkor most mit akar? :@:S 15/L

Figyelt kérdés
2010. máj. 21. 19:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
HÁt ha neked ez még nem világos, felvilágosítalak: Nem kiváncsi rád.De ha nekem nem hiszel, megnézheted hogy letiltott-e msn-ről.Ha igen akkor remélem már egyértelmű számodra is..
2010. máj. 21. 20:11
 12/19 A kérdező kommentje:
Hol nézhetném meg hogy letiltott-e?
2010. máj. 21. 20:23
 13/19 A kérdező kommentje:
20:07-És ha szépnek tart akkor miért nem akar megismerkedni velem ?Miért kerüli minden áron??:/ Na mind1..:/ Akkor ez a hajó elúszott..:(
2010. máj. 21. 20:24
 14/19 anonim ***** válasza:

[link]

beírod az msn-címed és a jelszavad..kiírja kik törltek

2010. máj. 21. 20:33
 15/19 anonim válasza:

ez a kitörlés érdekes..hasonló cipőben járok mint te amugy kedves kérdező..:)

nekem is van egy fiú aki tetszik,mindig én irok rá és egyszer amikor írtam neki mondta h látta előző nap h ki volt irva nekem az h fa kedvenc filmjét nézem...:) pedig azt hittem már kitörölt...és a legjobb bnőmről is azt irja..ki ;közkérdés:ez a kitörlés akk mennyire megbizható? és téged ezek sz a rendszer sz kitörölt a srác?

2010. máj. 21. 21:01
 16/19 anonim ***** válasza:

[link]

Ez egy ultranagykalap FOS, hülyeségeket ír, csak msn userneveket lop

2010. máj. 21. 21:01
 17/19 A kérdező kommentje:
Ha tényleg usernevet lop,nem nyitom meg..De ezek tényleg nem megbízhatók,nekem is volt hogy kiírta hogy xy letörölt,pedig 100 hogy enm..:D Na mind1..:D Amúgy ha hasonló cipőben vagy,remélem neked azért sikerül:)..Ha nekem nem is..:/De azért remélem összejön valami..Ki tudja:) Azért neked sok sikert^^
2010. máj. 21. 21:18
 18/19 anonim válasza:

köszi...bár nem hiszem...de azért a tiédből is lehet valami..az én eddigi tapasztalatom azt súgja;h egyrészt ő se lehet hülye és vszínű h lejött neki h tetszik neked ..másrészről viszont TE ne gyötrődj még sokat ezen...hanem ha inkább tanácsolom h zárd rövidre...-irj neki és kérdezd meg esetleg h ő mit gondol..mondd meg h tetszik neked...és ha erre a konkrét kérdésre nemmel felel akkor felejtsd el de még bármi jó is kisülhet belőle...

azzal a fiúval akivel igy voltam/vagyok...nem kérdeztem meg és eltelt 2 év és még mindig néha tetszik..de ebből egy év folyamán csak rá gondoltam és ebben az a rossz h belemész a saját magad gyártotta játékokba ami fikció és kivetítés h vajon ő mit gondol....ne tedd!!! zárd rövidre és keress olyat akinek te is tetszel!! hidd el h fogsz találni...

sok sikert...:D

2010. máj. 21. 22:00
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha szerinted szar a link, akkor van más megoldás. Ha van msn plus-od, akkor a Plus menüpontban a Partnerlista-karbantaróban is megtudod nézni. Kattints az "akik listáján szerepelsz"-re, és ott meglátod, h fentvagy-e neki, avagy sem.
2010. máj. 21. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!