Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köszöntem neki, és visszaköszönt. Akkor most hogyan tovább? Mi a következő lépés?
Az egyik (srác) évfolyamtrásam nagyon tetszik, és ma ráköszöntem, aztán visszaköszönt.:)(eddig még sosem beszéltünk)
Mi a következő lépés? Már csak 1 hét van a suliból, utána nem fogunk találkozni 3 hónapon keresztül, úgyhogy most kell cselekedni... de mit? Most az jön, hogy "menj oda hozzá és beszélgess vele!":D:D De hogy menjek oda hozzá? Pl. kinn áll a folyosón, és a haverjaival beszélget, aztán én egyszercsak odamegyek hozzá, aztán elkezdem mesélni milyen napom volt XD Hogy szólíthatnám le a folyosón, mikor a haverjaival beszélget? Miről beszélgessünk? Hogyan kezdjek neki a beszélgetésnek?
16/L
16 éves vagy, és azthiszed ha odaköszönsz valakinek és visszaköszön az neki már szerelem? XD
Fagyis bácsinak odaköszönsz szia bácsi. Szia, az szerelem?
Hát menj oda.. de ne úgy ahogy leírtad..
Odamész és elkezded mesélni milyen napod volt. Áh, felejtsd el! Főleg mikor a barátai is ott vannak? :O
Akkor próbálj odamenni hozzá, ha egyedül látod valahol. És csak akkor beszélj a napodról, hogyha valami igazán izgalmas vagy vicces történt veled, de azért ezek előtt szerintem olyanokat kérdezz hogy pl. hogy hívják? :D Örül neki, hogy odamentél hozzá? Mit szeret csinálni stb.? Aztán valamikor..: "Képzeld, velem ma olyan izgalmas dolog történt.." stb. ;)
Sok sikert.
:D:D köszi:P
azt, hogy Odamegyek és elkezdem mesélni milyen napom volt, nem mondtam ám komolyan:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!