Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan lehet eldonteni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet eldonteni, hogy egy ferfi udvarias vagy tetszik neki egy nő?

Figyelt kérdés
Nem vagyok mar tini, de ezen a pasin nem tudok kiigazodni. Alapjaraton kedves es illedelmes masokkal, de mintha velem meg kedvesebb lenne. Mar kezdem magamba beszélni, hogy hulye vagyok es mindenben jelet latok.
2017. júl. 16. 19:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
#5 aha, tehát egy férfinek kötelessége utánfutóvá változnia és pincsiként a nő után loholnia, ha vonzódik a hölgyhöz. Ezt valami romantikus regényben olvastad?
2017. júl. 16. 20:38
 12/12 anonim ***** válasza:
Nőként sem szégyen,ha meginvitálod melóban egy kávéra.Ha szívesen veled tart,az is utalhat valamire.A következő lépés,hogy feldobsz valami programot,mondjuk mozit,mondván szívesen elmennél rá,de nincs kivel.Ha érdekled,szívesen ajánlkozni fog.Egyébként nem tudom,mennyit lebzsel körülötted,de ha sokat,az azért jó jel.Meg ha jókat tudtok beszélgetni.Szerintem is amúgy a legtutibb volna,ha elkérné a számodat,vagy számot cserélnétek valami ürüggyel.Mondjuk felajánlod a segítségedet valamiben és majd csörögsz neki,ha van infód,vagy fordítva.Csak legyen már bennetek kreativitás! :-D
2017. júl. 16. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!