Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti el tudtok képzelni kapcsolatot úgy egy fiúval hogy még a szüleivel él?
Ha a fiú egyedülálló, és emiatt "nincs miért" külön élnie még, de az érett személyiségéből adódóan nem jelentene neki gondot egy háztartás vezetése munka mellett. (Ha lenne kapcsolatom amiben látnám hogy kezd komolyra fordulni, akkor összeköltöznék a lánnyal.)
Viszont ha tetszik nektek egy fiú és szimpatikus, akkor ez hogy még a szülői házban lakik, számotokra felejtőssé teszi a közelebbi megismerkedést vele szemben? F/27
Az persze nem gáz, ha egy nő 28-29 évesen otthon lakik még, de ha egy férfi, akkor már egyből mamahotel. :D Figyi, én még a családi háznál élek, ami eleve kétszintes, eléggé nagy. De ha nem ilyen lenne, akkor sem lenne gáz ez. Most, hogy nincs barátnőm, minek fizetnék egy albérletért, tömve idegen emberek zsebét, hogy egyedül verjem a farkam ott, tök magányosan? Sok értelme lenne. Most nyáron tervezek lelépni a családi háztól, de igazából megfontolom a dolgot, mert mint írtam, minek, ha egyedül leszek az albérletben? Szeretem a nyugit, az egyedüllétet, de egy idő után nyomasztó. Itt legalább körbevesznek az őseim, ha akarok elvonulok a saját birodalmamba. Amúgy meg van több ház is, ami a tulajdonunkban van, de azok meg kicsit messzebb vannak, a munkába járás is bonylultabb lenne, ha ott élnék egyedül. Szóval, ha qrni akarunk egy isteneset, üvöltözéssel, elviszem oda kocsival a nőt, ha meg kulturáltan csináljuk, a fenti szintemen lehet halkan is szerelmeskedni.
Néha gondolkodni is kell, nem csak felvágni erre-arra. :D Szóval én is megtapasztaltam már, hogy semmibe néztek, mert még 29 évesen otthon élek. De miért lenne ettől valaki kevesebb ember, vagy önállótlanabb? Én főzők magamra, mosok is, takarítom a szintemet. Most csak azért szärabb ember valaki, mert nem ment még el ennyi idős korában otthonról? Különben én is éltem már éveket otthontól távol, amikor az adott élethelyzet megkövetelte. Most is azt diktálja a józan ész, hogy amíg nem lesz valaki komoly, addig maradjak itthon, többet spórolok. Ha ezt egy nő nem fogadja el, már hendikeppel indulok emiatt nála, akkor az annyit is ér. Mint írtam, ha látom, hogy alakul a dolog köztünk, zokszó nélkül összebútorozok vele. :) Amúgy tényleg sok nő, akik szintén otthon élnek, olyan elvárásokat támasztanak a férfiakkal szemben, hogy azt sem tudom, sírjak-e vagy nevessek. :D
Én pl sosem csinálnék problémát abból, ha egy nő 27-28-29 évesen még otthon él a szüleivel. Mindent meg lehet oldani, ha van szeretet, elfogadás és tisztelet egymás iránt.
F29
Ha megnézed az emberiség elmúlt 100.000 évét mindig is egy helyen laktak a generációk. Csak pár évtizede divat,hogy az egy főre eső fogyasztás emelkedjen és mindenki éljen külön,mert az mindenkinek biztos rohadt jó.
A női részről ez ma inkább a férfi anyagi helyzetének felmérése,ha fenn tud tartani egy külön lakást,netán még az övé is,azzal szívesebben kezdenek ki.
Persze. Pazarlásnak tartom az egyedül lakást, abszolút nem gazdaságos, ráadásul szerintem depresszív is lehet.
A párom is a szüleinél lakik, sőt, én is velük, a külön lakrészünket 100%-ig önállóan tartjuk rendben, és gyűjtögetünk saját házra, addig meg "gyakoroljuk" a közös életet. Teljesen jó, nem értem, minek kéne lapáttal szórni a pénzt kifele az ablakon (nyilván ha gondok vannak a szülő-gyerek között, akkor érthető, én se véletlenül nem lakok otthon.. De ha jó a viszony akkor a legpraktikusabb otthon maradni és úgy önállósodni.)
Manapság nagyon drágák az albérletek, egyedül fenttartani még nagyon jó fizuból is nehéz.
Én nem köveznék meg senkit, hogyha egy komoly párkapcsolatban lenne igénye összeköltözni,csak egyedül nem szeretne .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!