Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak szex kell?

Figyelt kérdés

Hosszú lenne leírni az egész sztorit, lényegében 20/N és 20/F. Azt hittem lesz valami köztünk pár randi után, aztán jött azzal hogy barátság extrákkal, de én már akkor szerelmes voltam, csak féltem hogy elveszítem, ezért belementem. Meg is történt a dolog, bevallotta hogy neki ilyen jó még senkivel nem volt, elsőre megvolt az összhang, tökéletes volt az egész, bennem mély nyomot is hagyott. Csak rájöttem, hogy én ezt nem tudom megjátszani, mert szeretem. Ezt el is mondtam neki, akkor ő közölte hogy igazából már semmit nem akar. Aztán megint összegabalyodtunk, még kétszer feküdtünk le egymással, utoljára lassan két hónapja. Azóta is próbálom elengedni. folyton azt hangsúlyozta hogy nem tudja miért, de velem megvolt a tűz, megvolt a passzolás, tapasztaltak voltunk, egyszerűen éreztük egymást, könnyen rátaláltunk mi a jó a másiknak. És jól érezzük egymással magunkat ezen kívül is, vonzódik hozzám, kedvel, tetszem neki de mégsem akar többet. Azóta nem nagyon beszéltünk, utoljára pár nappal ezelőtt, amikor is kibukott belőle hogy szeretne velem újra szeretkezni. Igent mondtam, mert én is szeretném, hiába szeretem még mindig és szeretnék többet, ha már ezzel boldoggá tehetem, akkor részemről oké, bármennyire fáj is, hiszen hónapok óta, mióta először megláttam szerelmes vagyok belé. Csak azt nem értem, hogy ha az ágyban is ennyire passzolunk akkor máshogy miért ne lehetne? Én annyit bizonyítottam már. Nem tudok túllépni rajta. Félek hogy most ez a szeretkezzünk újra dolog is kamu, hisz mondtam neki hogy írjon ha ráér. Azóta sem írt, de akkor miért mondja? Amikor hetekig nem beszéltünk és most felkavart mindent.

Miért nem tudunk tovább lépni? Segítsetek, kérlek mert ebbe beleőrülök.

Előre is köszönöm a válaszokat.

2017. júl. 15. 20:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Inkább te nem tudsz meglenni nélküle! Ő csak néha előkap, hogy alád verje,ha ez nyers megfogalmazás is. Én is voltam így,hogy halálosan szerelmes voltam,de nem lehettünk együtt és inkább dobtam! Fájt,de még mindig jobb így! Így te is túl lehetnél rajta!
2017. júl. 15. 21:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem sok nő átélt már ilyet. Tapasztalatból mondom, ha fáj is engedd el, mert később még jobban fog fájni, hogy hagytad magad becsapni... hidd el ha elengeded még talán jobban is fogod érdekelni.
2017. júl. 15. 21:28
 13/18 anonim ***** válasza:

lőször is, először is, először is....

Éjszaka már álmomban is beszélek

Őrületbe kergetem saját magam

(Megbolondulok, megbolondulok)

Leírtam, hangosan felolvastam

Remélem, ez segíteni fog

(Túl sokszor, túl sokszor)

Szerelmem, jobban érzem magam tőle, mint bárki mástól

Senki nem ér fel hozzá

De szerelmem, ő nem szeret viszont, szóval azt mondom magamnak

Azt mondom magamnak

Először is:

ne vedd fel a telefont

Te is tudod, hogy csak azért hív, mert részeg és egyedül van

Másodszor:

Ne engedd be

Így újra ki kell majd rúgnod

Harmadszor:

ne légy a barátja

Tudod, hogy utána az ágyában ébredsz reggel

Ha alá kerülsz, sosem jutsz túl rajta

Új szabályaim vannak, amiket számon tartok

El kell ismételnem őket

El kell ismételnem őket

Folyamatosan előre lököm magam, de ő újra és újra visszahúz

(Nincs hová menni) Ilyen nincs

(Nincs hová menni) Nem

Most már távol tartom magam tőle, végre látom az igazi énjét

(Sosem tanulok, sosem tanulok)

De szerelmem, ő nem szeret viszont, szóval azt mondom magamnak

Azt mondom magamnak,

Igen, igen, igen

Először is: ne vedd fel a telefont

Másodszor: Ne engedd be

Harmadszor: ne légy a barátja

El kell ismételnem őket

El kell ismételnem őket

Gyakorlat teszi a mestert

Még mindig próbálom megtanítani a szívemnek

(Új szabályokat, új szabályokat)

Egyél, aludj, vegyél levegőt

Gyakorold, és ismételd meg, hiszen nekem....

Nekem új, nekem új...

Először is: ne vedd fel a telefont

Másodszor: Ne engedd be

Harmadszor: ne légy a barátja

(Oh, woah-oh)

El kell ismételnem őket

(Baby, tudod, hogy megszámolom őket)

El kell ismételnem...

Ne engedd be, ne engedd be

Ne, ne, ne, ne

Ne légy a barátja, ne légy a barátja

Ne, ne, ne, ne

Ne engedd be, ne engedd be

Ne, ne, ne, ne

Ne légy a barátja, ne légy a barátja

Ne, ne, ne, ne

Túl leszel rajta

2017. júl. 15. 21:35
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy szerelem hiányos mondatai

Talán ez lehetne a címe, kedves 13-as. És hadd mondjam meg, hogy eszméletlenül kifejező, amit írtál.

2017. júl. 15. 23:22
 15/18 anonim ***** válasza:

Szexuális segédeszköz vagy... ha neked ennyi elég, akkor jó.

Ha nem, szakítsd meg vele a kontaktot.

2017. júl. 15. 23:33
 16/18 anonim ***** válasza:
Érzelmileg hogy lehetnek ilyen instabil emberek, eléggé torzult ez a mai fiatal degeneráció. Mellesleg lesz mással is jó, ha nem jobb a szex. Érzelmileg elqrvultál, mert, ha lett volna tartásod, nem fekszel alá, csak mert fostál, hogy végleg lelép. Így viszont csak a puncidarüt használja, többet már nem kér belőled. Nice.
2017. júl. 16. 08:09
 17/18 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen helyzetben, de én nem feküdtem le az illetővel, úgy voltam vele, hogy bizonyítson, akármennyire is szeretem és kívánom. Szedd össze magad, ne hagyd, hogy kihasználjanak. Legyen tartásod, aztán úgyis eldől mennyire vagy fontos neki.
2017. júl. 16. 13:03
 18/18 A kérdező kommentje:

Kedves #16-os válaszoló! Hogy elmondjam, nekem ilyen szempontból nehéz. Gyerekkoromban több évig kellett szexuális zaklatást, bántalmazást átélnem, évekig hordtam ezt a titkot magamban. Nem tudtam megnyílni, kész pánik volt az egész. És fogalmam sincs miért, de ebben a hülyében feltétel nélkül megbíztam, és végre nem csak a testem, hanem a lelkem is ott volt! Ez nekem nagy szó és talán ezért maradt meg ennyire! Nekem ő volt az első igaz, újra átélhettem ami az első alkalmam lett volna, az eső nyelves csókom is vele volt.

Köszönöm a választ mindenkinek, #13-as, tökéletes megfogalmazás, én is írtam mostanság rengeteg ilyet.

2017. júl. 16. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!