Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak szex kell?
Hosszú lenne leírni az egész sztorit, lényegében 20/N és 20/F. Azt hittem lesz valami köztünk pár randi után, aztán jött azzal hogy barátság extrákkal, de én már akkor szerelmes voltam, csak féltem hogy elveszítem, ezért belementem. Meg is történt a dolog, bevallotta hogy neki ilyen jó még senkivel nem volt, elsőre megvolt az összhang, tökéletes volt az egész, bennem mély nyomot is hagyott. Csak rájöttem, hogy én ezt nem tudom megjátszani, mert szeretem. Ezt el is mondtam neki, akkor ő közölte hogy igazából már semmit nem akar. Aztán megint összegabalyodtunk, még kétszer feküdtünk le egymással, utoljára lassan két hónapja. Azóta is próbálom elengedni. folyton azt hangsúlyozta hogy nem tudja miért, de velem megvolt a tűz, megvolt a passzolás, tapasztaltak voltunk, egyszerűen éreztük egymást, könnyen rátaláltunk mi a jó a másiknak. És jól érezzük egymással magunkat ezen kívül is, vonzódik hozzám, kedvel, tetszem neki de mégsem akar többet. Azóta nem nagyon beszéltünk, utoljára pár nappal ezelőtt, amikor is kibukott belőle hogy szeretne velem újra szeretkezni. Igent mondtam, mert én is szeretném, hiába szeretem még mindig és szeretnék többet, ha már ezzel boldoggá tehetem, akkor részemről oké, bármennyire fáj is, hiszen hónapok óta, mióta először megláttam szerelmes vagyok belé. Csak azt nem értem, hogy ha az ágyban is ennyire passzolunk akkor máshogy miért ne lehetne? Én annyit bizonyítottam már. Nem tudok túllépni rajta. Félek hogy most ez a szeretkezzünk újra dolog is kamu, hisz mondtam neki hogy írjon ha ráér. Azóta sem írt, de akkor miért mondja? Amikor hetekig nem beszéltünk és most felkavart mindent.
Miért nem tudunk tovább lépni? Segítsetek, kérlek mert ebbe beleőrülök.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Akkor találd meg az okot, hogy veled miért nem akar.
Vagy tanuld meg értékelni, hogy lehetne egy tökéletes szexkapcsolatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!