Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha nő létemre jól esik mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nő létemre jól esik mikor egy férfi flörtöl velem és általában belemegyek a játékba, de semmi több, akkor én egy magakelletős ribi vagyok?

Figyelt kérdés
2017. júl. 15. 15:58
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Mit gondolnak a férfiak az ilyen lányokról?
2017. júl. 15. 15:59
 2/15 anonim ***** válasza:
84%

Én mindig ezt teszem, és baromira nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam!

Csináld ha jól esik, csak ne lépd át a határt!

2017. júl. 15. 16:01
 3/15 anonim ***** válasza:
20%
Igen
2017. júl. 15. 16:02
 4/15 anonim ***** válasza:
71%
#26N
2017. júl. 15. 16:02
 5/15 A kérdező kommentje:
2# miért is? Legyek besavanyodott nőszemély inkább, aki zokon veszi, ha egy férfi akár rápillant és ne élvezzem inkább az életet? Azt gindolom, ha egy határt nem lépek át, akkor semmi rosszat nem teszek. Kicsit álszent, begyöpösödött, vagy irigy dolognak tartom a tiédhez hasonló véleményeket.
2017. júl. 15. 16:07
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Ebben semmi irigység nincs viszont ezzel kb csak hülyíted az illetőt amit sokan nem szeretnek szóval ne csodálkozzha utána álszent ribinem tartanak.
2017. júl. 15. 16:09
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
Abszolutt nem vagy ribi. A flört egyfajta szimpatizálás, nincs benne semmi tolakodás, semmi kötelezettség. Szerintem erősíti kicsit mindkét fél önbizalmát egy ilyen kis kaland. Persze itt is fontos mindkét fél erkölcsi határa. Férjes pasi, csaj tiszteletben tartása. Bár manapság ha valaki kedves már azt is teljesen félre értik, flörtnek hiszik. Legalábbis úgy veszem észre, pedig párom van és nem kelletem magam :)
2017. júl. 15. 16:12
 8/15 anonim ***** válasza:
72%
Van, hogy én is belemegyek, de tartok egy határt, és nem kellettem magam feleslegesen. Mindenkinek jól esik, ha flörtölnek vele, és ha az egyik fél sincs kapcsolatban, akkor aztán nincs mibe belekötni, szerintem.
2017. júl. 15. 16:12
 9/15 anonim ***** válasza:
45%
az ilyen típusú nőket szoktam én szépen becsempészni magamnak, aztán gyorsan hamar kidobom őket mint egy használt papírzsepit :)
2017. júl. 15. 16:13
 10/15 anonim ***** válasza:
79%
Hidd el kedves kérdező nincs ezzel semmi gond. Mondom ezt egy 10 éves harmonikus kapcsolat mögül úgy hogy szintén élvezem az életet :) és savanyú szőlőt nem veszek soha :D
2017. júl. 15. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!