Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti mit néztek a férfiakon? Mitől lesz nektek egy férfi vonzó? (Életkort is légyszi)
kézfejét, mellkasát, tekintetét
ahogy megszólal, ahogy bánik a nővel, ahogy viselkedik egyes szituációkban
33/N
Én az arcot nézem meg először, a többi nálam (külsőre) nem nagyon számít.
És nem, nem érdekel a pénztárca vastagság sem. :D
21L
Nekem az első benyomás és kisugárzás a döntő. Az utolso exemmel se jönnék össze még egyszer soha, éd mindig ezt gondoltam róla. Mégis volt benne valami ami megfogott. Talán magabiztosság?? Nem tudom..
A pénze érdekelt a legkevésbé, de köszi az általánosítást.
Az arcát, a testalkatát, a szőrzetét, a hangját. Akkor vonzó számomra, ha szép az arca, kellemes a hangja, nincs kigyúrva de nem is kövér/sovány és sötét a haja, valamint van az arcán valami rövidebb borosta legalább vagy szakáll :D És nem szőrteleníti mindenét, a hónalj mondjuk ilyenkor nyáron belefér, ha attól kevésbé lesz melege, akkor tegye..De ha pl. a hasát is leszedi, vagy akár lentebb valamijét, az nagyon nem jön be..
19
Ápoltság, kisugárzás, arc, stílus. Itt sem márkás ruhákra gondolok, hanem hogy tudjon megjelenni. Ha valaki valamilyen szubkultúrához sorolja magát pl. az nagyon nem szimpatikus, főleg így 20 fölött.
19L
Ezen csak nem lepődsz meg, hiszen ismertél már meg nőket ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!