Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám megkaparintani?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám megkaparintani? /Vigyázat! Tenyérbemászó kérdés! (De legalább a helyesírást értékeljék. ) /

Figyelt kérdés

Féltékeny vagyok nagyon egy srácra, akinek van barátnője. A barátnőjére is féltékeny vagyok... Most is együtt vannak, a csaj átment a csávómhoz. 😫 Vasárnapig ott lesz. Nem ér... Én akarnék vele lenni. Szerintem már lejárattam magam a féltékenységemmel, de nem érdekel most már, úgyis késő ezen vacillálni. Olyan vagyok mint egy hisztis tyúk. 😀 Írogattam, de nem is válaszol egész nap.

Olyan helyes, kedves, szívdöglesztő... Most lett új munkája is, nagyon menő dán cégnél, sok heti szabadnappal, kiemelkedő fizuval és egy csomó egyéb jó lehetőséggel a dolgozóknak. Nagyon jól néz ki, imádom a humorát is, és a tipikus illatát belélegezni. 😍

Nagyon féltékeny vagyok, most is eszik a fene hogy átment hozzá a barátnője. Amúgy hiába szóltok be, hogy tinédzser párkapcsolatok kategória, mert már legálisan vehetek piát. 😀 Különben sincs párkapcsolatom. 😂

De bár lenne... Mennek motorozni is, biciklizni a hétvégén, stb. De utána legalább nem találkoznak két hétig, a csaj kedden elvonatozik jó messzire, oh yeah! 😎 😁 De engem basszus nem visz el!!! Régóta fűzöm, hogy eljussak vele végre, de sehol semmi. A barátnője kerek perec azt mondta, megígértette a barátjával, hogy nem visz el engem motorozni, de várom hogy ez elévüljön, vagy hasonló. 😣

Féltékeny vagyok rohadtul... Ez tény.

2017. júl. 14. 23:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
65%
Rondább vagy mint a másik csaj. Ennyike.
2017. júl. 14. 23:59
 2/15 anonim ***** válasza:
92%
Jesszus, nyilván nem kellesz a csávónak, fogd már fel! Legyen már benned egy kis tartás, és sétálj tovább..
2017. júl. 15. 00:07
 3/15 anonim ***** válasza:
94%

Jaj de nagyon savanyú...

- sanyarú,rút.

Jaj de nagyon tyúk agyú

kapirgálást nyújt.

Jaj de nagyon gyerekes...

Szája széle cserepes

Illedelem itt jaj de nagyon nincs.

Eszi,falja a kefét...

- elvesztette az eszét.

Haja-haja haj...

-Nagy itten a baj!

(XD.)

2017. júl. 15. 00:08
 4/15 anonim ***** válasza:
78%
Ayy mennyi emoji..túl sok..túl sok.. TÚÚÚL SOOOOOOOOOOOK!!! De én csak azért sem fog használni,nem én,hahaha
2017. júl. 15. 00:08
 5/15 anonim ***** válasza:
94%
Már megint itt vagy? Kicsit unalmas vagy, már hónapok óta írogatod ide a kérdéseidet... Ha igaz amit írsz akkor azt mondom végre megszívtad hercegnő, rájöttél, hogy nem körülötted forog a világ.
2017. júl. 15. 00:10
 6/15 anonim ***** válasza:
88%

Mint valami gagyi tiniszappanopera...

"Jaj a Májkült elcsábította az a gaz Szamanta és vele megy a bálba!!"

2017. júl. 15. 00:13
 7/15 anonim ***** válasza:
50%

találnál sztem egy hasonló pasit hidd el.

Motort meg vehet bárki :)

2017. júl. 15. 00:20
 8/15 anonim ***** válasza:
82%

Neked tetszik, jó "parti" (ahogy mondani szokták), de te meg nem kellesz neki. Ez egy régi történet, millió ilyet látott már a világ.

De legalább a viselkedéseddel elérted, hogy a másik csaj tudja kire kell figyelni, illetve gondolom a srác előtt járattad le magadat.

Szerintem is tovább kellene ebből lépni, mert nem indulsz túl jó esélyekkel.

2017. júl. 15. 00:28
 9/15 anonim ***** válasza:
50%

mond meg neki kerek perec...-figyelj,engedem popóba.

és akkor lehet elvisz motorozni is utána.

2017. júl. 15. 00:30
 10/15 Költőnő? ***** válasza:
81%
Hát nem alkoholt kéne venni legálisan, hanem észt és gerincet.
2017. júl. 15. 05:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!