Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám megkaparintani? /Vigyázat! Tenyérbemászó kérdés! (De legalább a helyesírást értékeljék. ) /
Féltékeny vagyok nagyon egy srácra, akinek van barátnője. A barátnőjére is féltékeny vagyok... Most is együtt vannak, a csaj átment a csávómhoz. 😫 Vasárnapig ott lesz. Nem ér... Én akarnék vele lenni. Szerintem már lejárattam magam a féltékenységemmel, de nem érdekel most már, úgyis késő ezen vacillálni. Olyan vagyok mint egy hisztis tyúk. 😀 Írogattam, de nem is válaszol egész nap.
Olyan helyes, kedves, szívdöglesztő... Most lett új munkája is, nagyon menő dán cégnél, sok heti szabadnappal, kiemelkedő fizuval és egy csomó egyéb jó lehetőséggel a dolgozóknak. Nagyon jól néz ki, imádom a humorát is, és a tipikus illatát belélegezni. 😍
Nagyon féltékeny vagyok, most is eszik a fene hogy átment hozzá a barátnője. Amúgy hiába szóltok be, hogy tinédzser párkapcsolatok kategória, mert már legálisan vehetek piát. 😀 Különben sincs párkapcsolatom. 😂
De bár lenne... Mennek motorozni is, biciklizni a hétvégén, stb. De utána legalább nem találkoznak két hétig, a csaj kedden elvonatozik jó messzire, oh yeah! 😎 😁 De engem basszus nem visz el!!! Régóta fűzöm, hogy eljussak vele végre, de sehol semmi. A barátnője kerek perec azt mondta, megígértette a barátjával, hogy nem visz el engem motorozni, de várom hogy ez elévüljön, vagy hasonló. 😣
Féltékeny vagyok rohadtul... Ez tény.
Jaj de nagyon savanyú...
- sanyarú,rút.
Jaj de nagyon tyúk agyú
kapirgálást nyújt.
Jaj de nagyon gyerekes...
Szája széle cserepes
Illedelem itt jaj de nagyon nincs.
Eszi,falja a kefét...
- elvesztette az eszét.
Haja-haja haj...
-Nagy itten a baj!
(XD.)
Mint valami gagyi tiniszappanopera...
"Jaj a Májkült elcsábította az a gaz Szamanta és vele megy a bálba!!"
találnál sztem egy hasonló pasit hidd el.
Motort meg vehet bárki :)
Neked tetszik, jó "parti" (ahogy mondani szokták), de te meg nem kellesz neki. Ez egy régi történet, millió ilyet látott már a világ.
De legalább a viselkedéseddel elérted, hogy a másik csaj tudja kire kell figyelni, illetve gondolom a srác előtt járattad le magadat.
Szerintem is tovább kellene ebből lépni, mert nem indulsz túl jó esélyekkel.
mond meg neki kerek perec...-figyelj,engedem popóba.
és akkor lehet elvisz motorozni is utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!