Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha élőben nem nagyon közeledtek felém a férfiak csak egy-két esetben vettek észre és internetről lett mindig párom plusz visszafogottabb vagyok nem egy cicababa akkor az azt jelentheti hogy ronda vagyok?
Mindegy, akkor ahogy szeretnéd, nem látom az kinézeted, az arcod, semmit, csak egy szöveg alapján leírom neked:
Csúnya vagy.
Remélem számodra ez elég hiteles vélemény.
Hisztizel azért, mert nem akarnak a pasik csomóan, utána meg azért kiírod hogy nem akarsz ismerkedni, és mivel félsz képet megosztani ezért még egy szövegre kell mondanunk hogy csúnya vagy vagy sem. Fuck logic.
"Interneten meg randin mindenki szerint"
Mert ők megakarnak dugni, a fiúk ilyenek általában, bókolnak ezerrel, itt is eljátszák hogy kanosak, de csak azért hogy punci közelébe jussanak.
Tényleg ronda vagy. Nagyon.
Miért kerülsz olyan szituációkba amikor lerondáznak téged? Azért, mert ronda vagy. Logikus picit, de mindegy.
Más lányokat nem érintenek, semmilyen más lányt, egyáltalán. Fuck logic újra.
Azért kell ilyeneket hallanod, hogy ronda vagy, mert ronda vagy. Ez is logikus rohadtul.
Ahh istenem..
Nem küldök képet sem privátban sem sehogy és ismerkedni sem akarok---Itt ahgytam abba!
A kerdesre a valasz: Ronda vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!